Fantastisch Mooi Pand Te Koop In Assisi | Lionard 

Fantastisch mooi pand te koop in Assisi

full screen full screen video
75 foto
In de provincie Perugia, in het historisch centrum van Assisi op slechts twee honderd meter afstand van de schitterende Basiliek Santa Chiara, is dit exclusieve palazzo te koop.
Dit absoluut exclusieve pand is in 75 v.C. op een nederzetting uit de Romeinse tijd gebouwd. Verschillende overblijfselen en vertrekken met een onnoemlijk grote historische waarde zijn met grote deskundigheid ontdekt en onderzocht en zijn de bewijzen voor deze datering.
In de vertrekken aan de uiterste westkant is de belangrijkste ontdekking gedaan, namelijk een bijzonder mooie vloer die in de laatste decennia van de eerste eeuw v.C. is geconstrueerd en met gekleurde, ingelegde stukken gedecoreerd, die prachtige geometrische patronen vormen. Het zicht op het gedeelte onder de grond van de residentie waar tijdens de renovering de prachtige overblijfselen aan het licht zijn gekomen, is buitengewoon mooi.
De historie van dit pand verhaalt van de vele gasten, eigenaars en illustere bezoekers als kardinalen, graven en adellijke families uit Umbrië, terwijl op het plein naast het pand San Franciscus zich voor zijn vader van zijn kleren ontdeed alvorens zich compleet te wijden aan het religieuze leven.
De representatieve verdieping van dit schitterende palazzo, dat ooit de residentie van kardinaal Barolomeo Roverella was, bestaat uit verschillende rijk gedecoreerde zalen. Deze uiterst elegante en chique ambiance, die met enorme fresco's uit de zestiende eeuw en kroonluchters met glas uit Murano is verfraaid, is de perfecte entourage voor belangrijke ceremonies en galabijeenkomsten. De stenen trap die de zalen uit de Romeinse tijd verbindt met de representatieve verdieping, is het symbolisch overbruggen van een periode van ongeveer vijftienhonderd jaar: van de antieke romeinse muren tot de prachtige zestiende-eeuwse fresco's.
In de suggestieve wijnkelder van het pand worden meer dan duizend verschillende flessen wijn uit elk deel van de wereld bewaard.
De klassieke stijl en de renaissancestijl die de vertrekken kenmerken, verlenen grote allure aan deze antieke, aristocratische residentie, samen met de functionele faciliteiten van een modern en tot in de puntjes verzorgd pand, dat werkelijk heel sfeervol is en voor veel gelegenheden benut kan worden.
Technical Details Regio: Umbrië
Provincie: Perugia
Gemeente: Assisi

Type: historisch pand

Woonoppervlakte: 980 m2
Perceeloppervlakte: -

Schitterende historische elementen
Fresco's
Kelders

Perugia 18 km - Internationaal vliegveld van Umbrië 7 km - Meer van Trasimeno 61 km


Ref: 3413
Prijs: 5M tot 10M

historisch pand

villa's in umbrië
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Assisi

Perugia met haar vijf historische wijken ingesloten door Etruskische muren, is een van de prettigste steden van Italië en bevindt zich zeer strategisch tussen de schitterende kunststeden Florence, Rome en Siena. Het overgrote deel van de cultuurhistorische bezienswaardigheden in Perugia dateert overigens uit de Middeleeuwen en de Renaissance.
Assisi is van oorsprong een Romaanse stad met de naam Asisium waar veel monumenten het bewijs voor zijn, zoals de voorgevel van de Tempel van Minerva, het Amfitheater, de stadsmuren en het Forum. Na de val van het Romeinse keizerrijk werd de stad eerst door de Goten bewoond en later door de Longobarden bestuurd. In de Middeleeuwen werd Assisi een onafhankelijke stad en kende een ongelooflijke bloei dankzij de kloosterordes. De beroemde Sint Franciscus is hier in 1182 geboren. In 1228, slechts twee jaar na zijn dood, werd Sint Franciscus door Paus Gregorius IX heilig verklaard.
In de provincie Perugia met haar prachtige oude stadjes staan fantastische luxe villa's, zowel binnen de stadsmuren van Perugia als buiten op het Toscaanse land.