Exclusief Vastgoedcomplex Te Koop In Cortona | Lionard 

Exclusief vastgoedcomplex te koop in Cortona

full screen
18 foto
In de allermooiste exclusieve zone van Cortona in de provincie Arezzo, is dit prachtige vastgoedcomplex te koop.
Het vastgoed met een totale woonoppervlakte van ongeveer 2000 m2 bestaat uit drie historische panden: een statige villa die geheel gerenoveerd moet worden, een bijbehorend pand en een rustiek huis.
Er is een kant en klaar en goedgekeurd ontwerp, dus onmiddellijk uitvoerbaar, om nog eens vijf kleine villa's, twee zwembaden, een amfitheater en een tennisveld te realiseren.
Het vastgoedcomplex dat bij Cortona te koop is, kan voor meerde doeleinden worden bestemd: het leent zich goed als eersteklas toeristenaccommodatie, maar ook als kliniek of een gezamenlijk wonenproject met kwalitatief zeer goede faciliteiten, heel veel privacy en veiligheid voor de residenten.
Deze schitterende residentie verenigt authentieke Toscaanse traditionele elementen met moderne technologieën en luxe faciliteiten, die eigen zijn aan nieuw gebouwde exclusieve residenties.
De rustige locatie omringd door ongeveer twee hectare eigen terrein, is vlak bij alle infrastructuren en andere lokaliteiten in de regio die voor toeristen historisch gezien interessant zijn.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Arezzo
Gemeente: Cortona

Type: complex luxe panden

Woonoppervlakte: 2000 m2
Perceeloppervlakte: 2 hectare

Hoofdvilla
Bijgebouw
Rustiek huis

Arezzo 30 km - Perugia 50 km - Siena 75 km - Florence 115 km - Grosseto 124 km - San Marino 145 km Ref: 3285
Prijs: 2.5M tot 5M

luxe villa

arezzo villa's
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Cortona

Glorierijke periodes zijn kenmerkend geweest voor de geschiedenis van Arezzo: het bestuur van de stad ging van de ene op de andere invloedrijke adellijke familie over, maar het hoogtepunt van de stad was in de zestiende eeuw, toen belangrijke kunstenaars als Giorgio Vasari, de architect van het Palazzo delle Logge, van Arezzo een interessant cultureel trefpunt maakten, zoals het eigenlijk nu nog is. 
Tegenwoordig is Arezzo niet alleen geliefd om zijn historische bezienswaardigheden, maar ook om de onbetwistbare schoonheid van het landschap en de oude gehuchtjes rondom de stad: typisch Toscaans natuurschoon, dat wereldwijd geprezen en gewaardeerd wordt ook vanwege de vele prachtige luxe villa's en prestigieuze historische panden.