Luxueus Hotel Te Koop Bij Orvieto | Lionard 

Luxueus hotel te koop bij Orvieto

full screen full screen video
104 foto
Op tien minuten rijden van Orvieto, in een gebied waar oorspronkelijk de Etrusken hebben gewoond, is deze schitterende luxe residentie in gebruik als hotel te koop: een ideale locatie om van een heerlijk verblijf in het natuurschoon van Umbrië te genieten.
Deze twaalfde-eeuwse abdij van de Benedictijnen is het oudste hotel in Italië. De woonoppervlakte is ongeveer 1500 m2 en er zijn 22 slaapkamers en vijf suites die uitkijken op de binnenplaatsen van de oude abdij, op het park en op de heuvels met de vele olijfbomen en wijngaarden.
Deze magnifieke historische locatie die voor particuliere en ceremoniële evenementen uiterst geschikt is, was in het verleden een retraiteplek en onderdak voor heiligen en prelaten. Dankzij zorgvuldige restauratiewerkzaamheden is de abdij voorzien van alle denkbare moderne comfort, wat natuurlijk voor een eersteklas hotel een vereiste is.
De slaapkamers zijn onderling heel verschillend en in klassieke stijl met antiek meubilair ingericht.
Voor een luxueus verblijf midden in het natuurschoon van Umbrië zijn de vijf suites perfect dankzij hun grote zitkamers met banken en leunstoelen, een of twee badkamers waarvan enkele met een Jacuzzi en met al het gewenste comfort en technologische faciliteiten.
Vanuit elke suite geniet de gast van een schitterend uitzicht op Orvieto of op het prachtige landschap rondom het hotel.
Een fantastisch zwembad en een tennisveld completeren dit prachtige luxe vastgoed in de heuvels van Umbrië.
Technical Details Regio: Umbrië
Provincie: Terni
Gemeente: Orvieto

Type: kasteel - luxe hotel

Woonoppervlakte: 1500 m2
Perceeloppervlakte: 5000 m2

22 slaapkamers
5 suites

Todi 40 km - Rome 120 km - Terni 75 km - Perugia 70 km - Grosseto 130 km Ref: 3309
Prijs: Boven 10M

luxe hotel

kastelen te koop
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Orvieto

Orvieto, een mooi stadje met ongeveer twintigduizend inwoners in de provincie Terni in Umbrië, bevindt zich op een hoge tufstenen rots met indrukwekkende steile wanden: een heel bijzondere landschappelijke setting die jaarlijks vele toeristen trekt op ontdekking van deze rustige en ongerepte regio, die een ideale locatie is voor een aangenaam en ontspannen verblijf. Deze streek kent een boeiende geschiedenis waar de eeuwen hun sporen hebben nagelaten, niet alleen wat het uiterlijk aspect betreft maar ook op het gebied van tradities. Vanaf de magnifieke Torre del Moro, een meesterwerk uit de Middeleeuwen in het centrum van het stadje, heeft men een schitterend uitzicht over de omgeving waar dalen en heuvels elkaar heel mooi afwisselen. In dit landschap staat schitterend luxe vastgoed, villa's en kastelen, rustieke landhuizen en landgoeden her en der in het natuurschoon, waar eeuwen en eeuwen geleden de nederzettingen van de Etrusken en Romeinen waren.