Agritoerisme Met Zwembad Te Koop Bij Castiglion Fiorentino | Lionard 

Agritoerisme met zwembad te koop bij Castiglion Fiorentino

full screen
69 foto
Perfect gerenoveerd, schitterend agritoerisme te koop midden in het Toscaanse natuurschoon op vijf kilometer afstand van Castiglion Fiorentino.
Het vastgoed, echt een juweeltje in de provincie Arezzo, is geheel door olijfbomen en cipressen omringd en een ideale plek voor heerlijke relaxte vakanties in een rustige entourage.
Tot op de dag van vandaag beheert dezelfde familie dit agritoerisme, die het destijds heeft laten bouwen en vervolgens onderhouden; dit bijzonder mooie vastgoed was vroeger een jachthuis en is later tot een privéresidentie verbouwd waar de eigenaars wijngaarden en olijfboomgaarden cultiveerden.
Met een ingrijpende verbouwing in 1896 veranderde het pand van kasteel in een woonhuis door de kantelen te verwijderen en een meer "moderne" dakbedekking aan te brengen; de lange traditie en de eeuwenlange historie van dit pand karakteriseren echter elk vertrek, wat zelfs nu nog opvallend goed te zien is.
Dit grote, sfeervolle agritoerisme dat te koop is, heeft een woonoppervlakte van ongeveer 750 m2 en waar ooit de kelders waren, zijn twee schitterende appartementen gerealiseerd, elk 75 m2, die met antiek meubilair zijn ingericht. In elk appartement zijn een kitchenette, twee tweepersoonsslaapkamers en een badkamer. De plafonds worden gedragen door enorme, eeuwenoude kastanjehouten balken.
Rondom het pand ligt het tien hectare grote prachtige landgoed met bovendien een mooie tuin met een zwembad: een perfecte plek om buiten te eten en van de heerlijke, rustige entourage met het vele natuurschoon van het dal te genieten.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Arezzo
Gemeente: Castglion Fiorentino

Type: agritoerisme met zwembad - historische residentie

Woonoppervlakte: 750 m2
Perceeloppervlakte: 10 hectare

Hoofdvilla
2 appartementen
Zwembad
Wijngaard
Olijfboomgaard

Treinstation 6 km - Snelweg 20 km - Florence 90 km - Cortona 15 km - Arezzo 18 km - Siena 80 km - Perugia 50 km Ref: 3375
Prijs: 2.5M tot 5M

agritoerisme te koop

villa's arezzo
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Castiglion Fiorentino

Kenmerkend voor de geschiedenis van de stad Arezzo zijn de periodes van enorme welvarendheid: de stad werd door rijke en machtige adellijke families bestuurd en bereikte het hoogtepunt van haar bloei in de zestiende eeuw met belangrijke kunstenaars zoals Giorgio Vasari, die met zijn werk een belangrijk cultureel en artistiek centrum van Arezzo heeft gemaakt, wat de stad nog steeds is.
De stad is geliefd en niet alleen vanwege haar bijzondere historische getuigenissen, maar ook vanwege de onvergelijkbare schoonheid van het landschap en de oude kleine stadjes rondom Arezzo: een karakteristiek Toscaans panorama, dat wereldwijd bewonderd wordt en waar tal van prachtige luxe villa's en mooie historische panden staan.