Fantastische Villa Aan Zee In Castiglione Della Pescaia | Lionard 

Fantastische villa aan zee in Castiglione della Pescaia

full screen
73 foto
Prachtige villa te koop, gebouwd op een fantastische plek in de heuvels met een adembenemend mooi uitzicht over de kust en de zee bij Castiglione della Pescaia.
De villa, geheel omgeven door het uitbundige mediterraanse natuurschoon, heeft een woonoppervlakte van 400 m2 en staat in een groot eigen park van 5000 m2.
Het pand heeft twee verdiepingen met warme, sfeervolle en lichte vertrekken, dankzij de grote ramen die uitzicht geven op het groene landschap en op de Middellandse zee. Er zijn zeven slaapkamers en acht badkamers, een zitkamer, een eetkamer en een keuken.
Het interieur is tot in de kleinste details zeer verzorgd om het de gasten in een ontspannen sfeer en met volledige privacy naar de zin te maken.
Wat deze residentie nog exclusiever maakt, is de ruimte buiten bij de villa: een groot terras op de eerste verdieping van het pand maakt het mogelijk gezamenlijk buiten te eten.
Rondom de villa ligt een mooi park van 5000 m2 met een schitterend geplaatst zwembad plus een elegant zonneterras. Buiten is ook een zone met een barbecue en pizzaoven, een pluspunt dus van dit vastgoed.
Deze prachtige, stijlvolle en uiterst verzorgde villa die te koop is, is een ideale zomerresidentie vlak bij zee in Toscane, maar op welk moment in het jaar dan ook kan er gewoond en van genoten worden. De hogere en wat afgelegen locatie heeft uitstekende verbindingen met de andere stadjes en de vliegvelden van Pisa en Grosseto.

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Grosseto
Gemeente: Castiglione della Pescaia

Type: villa

Woonoppervlakte: 400 m2
Perceeloppervlakte: 5000 m2

7 slaapkamers
8 badkamers
Terras
Tuin
Zwembad

Grosseto 20 km - Follonica 20 km - Piombino 30 km - Livorno 100 km Ref: 3345
Prijs: 2.5M tot 5M

villa's in castiglione della pescaia

villa aan zee in castiglione della pescaia
villa's castiglione della pescaia

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Castiglione della Pescaia

Castiglione della Pescaia is een fascinerende en betoverende locatie in het hart van de Toscaanse Maremmen. Vanwege het bijzonder mooie landschap, de zee en de stranden wordt het ook wel "klein Zwitserland" of "Zwitserland van de Maremmen" genoemd. In 2005 heeft de Legambiente aan de van oudsher exclusieve toeristische plaats Castiglione della Pescaia het vijf zeilen-kwaliteitskeurmerk toegekend.
Het stadje heeft een heel mooi middeleeuws centrum gebouwd op het promontorium met daarboven het kasteel.
Er zijn prachtige natuurgebieden zoals de Riserva Naturale Diaccia Brotona, het Promontorium di Punta Ala, het Isolotto dello Sparviero en het Santuario dei Cetacei.
In de afgelopen jaren zijn veel luxe villa's gebouwd in deze zone, die enorm geliefd is bij Italianen en buitenlanders.