Luxueus Huis Op Het Toscaanse Land Te Koop Bij Livorno | Lionard 

Luxueus huis op het Toscaanse land te koop bij Livorno

full screen
49 foto
In de provincie Livorno op slechts tien minuten afstand van zee is deze prachtige luxe villa te koop, ver van de bewoonde wereld en omringd door natuurschoon, maar toch niet ver van de stad.
De villa die met hoogwaardig kwaliteitsmateriaal is afgewerkt, een woonoppervlakte van 570 m2 heeft en twee verdiepingen telt, staat op een droom van een locatie midden in het Toscaanse landschap.
De begane grond is ingedeeld als volgt: een ruime entree, een gastenbadkamer, een studio en twee grote zitkamers, waarvan een met een open haard en de andere met een speeltafel; vervolgens zijn er een keuken met gemetselde onderdelen plus een open haard en eetgedeelte, een laundry en een facilitaire ruimte. De centraal geplaatste trap naar de bovenverdieping is via de entree, maar ook vanuit de woonzone met de open haard bereikbaar. Op de eerste verdieping is het slaapgedeelte met een royale zitkamer, vijf smaakvolle slaapkamers en drie badkamers.
Bij de residentie hoort een dependance van 35 m2. Rondom het huis is een prachtig park (5000 m2) met grote hoge bomen, fruitbomen en vijftien olijfbomen.
Door de enorme tuin loopt een voor auto's toegankelijk laantje en er is een comfortabele parkeerplaats; ook is hier een terras met een stookplaats, zodat men buiten kan eten en relaxed van het heerlijke uitzicht kan genieten. Het is bovendien mogelijk naast de villa een prachtig zwembad aan te leggen om zodoende de faciliteiten van deze luxueuze woning te completeren: een typisch Toscaanse villa, die perfect is om te genieten van een ontspannen en rustige locatie die wereldwijd beroemd is.

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Livorno
Gemeente: Collesalvetti

Type: luxe villa - casa colonica

Woonoppervlakte: 605 m2
Perceeloppervlakte: 5000 m2

Hoofdvilla: 570 m2
2 verdiepingen
5 slaapkamers
4 badkamers
Dependance: 35 m2
Parkeerplaats


Livorno 12 km - Castiglioncello 20 km - Pisa 20 km - Lucca 45 km - Florence 80 km - Siena 115 km - Volterra 60 km - San Gimignano 70 km Ref: 3363
Prijs: Tot 2.5M

casa colonica

villa in toscane
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Collesalvetti

Livorno ligt direct aan zee en via de Canali Medicei stroomt het zeewater tot diep in de historische stadswijken. In de negentiende eeuw zijn bij Livorno de eerste strandpaviljoens in Europa gebouwd en hier is dan ook het concept 'vakantie aan zee' ontstaan.
Bij Livorno zijn prachtige wandelingen te maken: langs het strand met daarlangs palmen en tamerisken, rond inhammetjes en rotsen die door de wind en golven zijn glad geschuurd. Langs de zeeboulevard staan strandpaviljoens, zijn mooie kleine dennenbossen waar vaak schilderijententoonstellingen worden gehouden en hier zijn ook de karakteristieke zones met de Liberty-villa's, luxe villa's, kleine haventjes en aanlegsteigers.
De provincie Livorno is groot en het landschap is afwisselend; hier zijn grote Toscaanse landgoeden en boerenhoeves te vinden, bebouwde akkers, wijngaarden en olijfboomgaarden, die dankzij het zachte Middellandse zeeklimaat producten van excellente kwaliteit opleveren.