Beeldschoon Rustiek Huis Bij Volterra Te Koop | Lionard 

Beeldschoon rustiek huis bij Volterra te koop

full screen
47 foto
Schitterend luxe vastgoed in een prachtig beschermd natuurgebied te koop in het gemeentelijk grondgebied van Volterra dicht bij de Toscaanse kust.
Het vastgoed, oorspronkelijk een hermitage uit de dertiende eeuw van de Augustijnermonniken, is met grote zorg gerenoveerd en getransformeerd tot een exclusief en beeldschoon rustiek pand. Speciale aandacht bij de renovatie is aan biocompatibele materialen, dus niet milieuverontreinigend, besteed, zodat de impact op het omringende landschap tot een minimum is gereduceerd.
Het complex panden heeft zijn oorspronkelijke luister, maar ook de oorspronkelijke functie waarvoor het destijds gebouwd is, teruggekregen: een plek om mensen gastvrij onderdak te verlenen. Er zijn gerenoveerde vertrekken en slaapkamers ingericht op basis van Feng-Shui criteria, die eveneens met uiterste zorg zijn ingericht met antieke stijlmeubels.
Deze 'schuilplaats' met een woonoppervlakte van 400 m2, sfeervol en met alle moderne faciliteiten, bestaat uit grote en goed verdeelde ruimtes, biedt een overvloed aan privacy en geniet een adembenemend mooi uitzicht over de omringende heuvels, bossen en de Toscaanse kuststreek.
Op de begane grond is het interieur ingedeeld in de receptie, een slaapkamer en de keuken heeft rechtstreeks toegang tot het panoramische terras, dat een geweldige plek is om in de buitenlucht te eten. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, elk met een eigen badkamer en suite.
Dit prachtige Toscaanse rustieke pand dat te koop is, wordt gecompleteerd door 47 hectare landerijen, door een schitterend zwembad met een zonneterras, door bossen en weelderige tuinen. 

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Pisa
Gemeente: Volterra

Type: beeldschoon rustiek pand - agritoerisme

Woonoppervlakte: 400 m2
Perceeloppervlakte: 47 hectare

2 verdiepingen
6 slaapkamers
8 badkamers
Keuken
Receptie
Sportzaal
Relaxruimte
Grot met kleine kelder
Panoramisch terras
Barbecue
Zwembad: 9 bij 5 meter
Zonneterras
Watermassage

Florence 140 km - Pisa 80 km - San Gimignano 60 km - Middellandse zeekust 30 km Ref: 3349
Prijs: € 1.280.000

toscaans rustiek huis

villa te koop
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Volterra

De plek waar deze schitterende luxe villa staat is Volterra, een oude middeleeuwse vestingplaats boven op een heuvel in het dal van de rivier Cecina. Deze Toscaanse plaats is rondom het jaar 960 ontstaan, toen een familie uit Duitsland in het gevolg van de Saksische keizer die naar Italië trok, zich hier vestigde. Rondom 1630 heeft Volterra de pestepidemie weten te vermijden door het op tijd nemen van maatregelen zoals het sluiten van de stadspoorten en het in dienst stellen van een chirurgijn. Gedurende de eerste decennia van het Koninkrijk Italië heeft Volterra een grote economische en sociale bloei gekend met het winnen van kopererts, dat een enorme vlucht nam; overigens een activiteit die al vanaf de tijd van de Etrusken werd beoefend. Het stadje werd steeds welvarender, getuige de twee theaters en het eigen fanfarecorps. Deze vroegere welvarendheid is ook nu nog tastbaar, dankzij de aanwezigheid van historische residenties, schitterende luxe villa's en historische landgoeden verspreid over de regio.