Prachtig Historisch Landgoed In De Omgeving Van Fiesole | Lionard 

Prachtig historisch landgoed in de omgeving van Fiesole

full screen
62 foto
Dit grote exclusieve landgoed dat te koop is aangeboden, bevindt zich in de prachtige entourage van het Toscaanse landschap.
Van de achttien hectare landerijen zijn vier hectare voor de druiventeelt bestemd en meer dan acht hectare land is beplant met olijfbomen. Dit exclusieve landgoed is een geweldige kans om de onvergelijkbare schoonheid van Toscane te waarderen, een regio met een belangrijke traditie op het gebied van het produceren van goede wijnen en extra vergine olijfolie en met een cultuurhistorisch erfgoed dat wereldberoemd is.
De interne oppervlakte van de exclusieve residentie is 830 m2 groot waarvan 650 m2 de echte woonoppervlakte is. De woonzone bestaat uit een sfeervolle grote salon met een open haard en er zijn twee keukens, waarvan de grootste ook met een open haard; het slaapgedeelte telt zes slaapkamers en zes badkamers.
Het interieur van deze historische residentie is mooi afgewerkt en in optimale staat, met een geraffineerde inrichting en de voor Toscaanse landhuizen karakteristieke afwerkingselementen.
Een meer dan duizend jaar lange historie kent dit luxe agrarische bedrijf vanwege de ligging dicht bij Florence, de bakermat van de Renaissance, en de omringende prachtige heuvels van Fiesole, een fantastische locatie die beroemd is dankzij de schitterende historische villa's en de vele archeologisch interessante sites.
De fascinerende wijngaarden van het landgoed worden al jarenlang op traditionele wijze uiterst deskundig bewerkt en produceren prachtige Sangiovese, Merlot en Cabernet Sauvignon wijnen, die de afgelopen jaren belangrijke kwaliteitsonderscheidingen hebben gekregen.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Fiesole

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 830 m2
Perceeloppervlakte: 18 hectare

Villa
Landgoed
Olijfboomgaarden
Wijngaarden

Florence 14 km - Fiesole 6 km - Siena 86 km Ref: 3327
Prijs: 2.5M tot 5M

luxueus landgoed

exclusieve residentie
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Fiesole

De hoofdstad van Toscane is Florence, een prachtige en fascinerende stad, die ook beroemd is vanwege de ontelbare luxe residenties, zowel in het historisch centrum als in de heuvelachtige zones rondom de stad. De rijke historie van Florence is met haar onvergelijkelijk mooie monumenten, unieke pleinen en suggestieve panorama's tastbaar en zichtbaar voor de eigen inwoners en voor toeristen uit de hele wereld.
Interessante locaties zijn natuurlijk Piazza della Signoria met het grandioze Palazzo Vecchio; de kathedraal Santa Maria del Fiore, de klokkentoren van Giotto, Ponte Vecchio, gli Uffizi, Palazzo Pitti, de Galleria dell'Accademia, het Corridoio Vasariano, de Lungarni (kades langs de Arno), Piazzale Michelangelo.
Wereldberoemd als de bakermat van de Renaissance is Florence en ook als 'voedingsbodem' voor illustere personen als Dante Alighieri en Lorenzo Il Magnifico.
Nu is Florence eveneens een superexclusieve locatie voor elegante haute couture boutiques, lounge bars, historische cafés, American bars en talloze andere trendy lokalen.