Schitterende Villa Te Koop Aan Het Lago Maggiore | Lionard 

Schitterende villa te koop aan het Lago Maggiore

full screen
40 foto
Schitterende villa met een park en privétoegang naar het strand van het meer te koop. De villa is op een hoger gelegen deel van het promontorium van Laveno gebouwd en heeft een prachtig uitzicht over het Lago Maggiore.
De villa met een woonoppervlakte van ongeveer 500 m2 is in de jaren zestig van de vorige eeuw gebouwd met een perfect gevoel voor een harmonieus evenwicht tussen de omgeving en het interieur van het pand.
Twee verdiepingen met grote raampartijen, zodat men volop van het daglicht en van het spectaculaire uitzicht over het meer kan genieten, telt deze villa die in een roze steensoort is gebouwd die naarmate de dag verstrijkt van tonaliteit wisselt.
Op de eerste verdieping is een zeer lichte, grote living met een salon. Via de salon komt men op een verhoogd gedeelte met de eetkamer, keuken en badkamer. De gang naast de ruime living voert naar het slaapgedeelte met vier slaapkamers en drie badkamers.
In het souterrain zijn diverse facilitaire ruimtes en twee vertrekken bestemd voor het huispersoneel.
Het 7200 m2 grote park is deskundig ingedeeld met plaats voor een mooi zwembad met uitzicht op het meer en een perfect geoutilleerd tennisveld. Ook is er een kleedcabine met een Finse sauna en een ruimte met een barbecue om heerlijk buiten te kunnen eten. De eigen toegang tot het strand is natuurlijk een belangrijke meerwaarde van dit schitterende vastgoed.
Een fantastische droomvilla op een exclusieve plek, ideaal voor liefhebbers van al het moois in Noord-Italië en de schitterende plekjes rondom het Lago Maggiore
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Varese
Gemeente: Laveno Mombello

Type: luxe villa aan het meer

Woonoppervlakte: 500 m2
Perceeloppervlakte: 7200 m2

5 slaapkamers
4 badkamers
Park
Zwembad
Tennisveld
Pal aan het meer
Barbecue-zone
Gazebo

Luino 18 km - Angera 20 km - Arona 35 km - Stresa 70 km - Milaan 80 km - Vliegveld Malpensa Milaan 40 km Ref: 3318
Prijs: € 4.900.000

laveno mombello, villa te koop aan het meer

villa's lago maggiore
lago maggiore

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lago Maggiore

Het Lago Maggiore is een van de grootste meren van het Italiaanse schiereiland met een oppervlakte van 212 vierkante kilometer en is ongeveer 65 km lang. Het meer ligt in de uitlopers van de Alpen en is duidelijk in de ijstijd ontstaan. Het wordt aan de zuidelijke kant door de glooiende heuvels van de streek met de stad Novara omlijst en aan de kant van het noordelijk gelegen Verbano door zeer hoge bergen bedekt met eeuwige sneeuw. Dit landschap betekent dat het klimaat aan de oevers gematigd is, dus met mildere winters in vergelijking met de meer interne zones; maar ook frisse zomers door het briesje over het immense wateroppervlak. Een ideaal klimaat dus voor wie het geluk heeft in deze exclusieve luxe villa te kunnen wonen. Het milde klimaat heeft ervoor gezorgd, dat rondom de oevers van het meer vele soorten bomen, bloemen en planten groeien die men meestal alleen in subtropische gebieden aantreft: olijfbomen, citroenplanten, laurierbomen, maar ook enorme azalea's, rodondendrons en camelia's. De locatie is echt exclusief: omringd door natuurschoon en met prachtige luxe villa's die te koop worden aangeboden en waar veel vraag naar is.