Markant Kasteel In Val D'aosta | Lionard 

Markant kasteel in Val d'Aosta

full screen full screen video
63 foto
In het rustgevende natuurschoon van Valle d'Aosta staat dit markante middeleeuwse kasteel te koop.
Ongeveer in de twaalfde eeuw gebouwd als vierkante toren omringd door verdedigingsmuren, werd het kasteel in 1260 door Pierre Sarriod getransformeerd tot de veelhoekige bijna afgeronde structuur, die het tot op de dag van vandaag van de andere kastelen in deze regio onderscheidt.
De antieke residentie heeft door twee zware branden in de tweede helft van de negentiende eeuw enorme schade geleden; vervolgens is het kasteel begin twintigste eeuw in opdracht van Cavalier Gonella door de architect Chevalley op zeer bekwame wijze gerestaureerd.
Het fort met een woonoppervlakte van 2500 m2 is op een promontorium midden in het weelderig begroeide dal op een afgelegen locatie gebouwd en wordt beschermd door de onbegaanbare gleuven van de bergstromen Savara en Dora di Rhèmes.
Tot op de dag van vandaag is het kasteel minutieus en zorgvuldig onderhouden en dankzij de met antieke meubels en vele frescoschilderingen stijlvol ingerichte zalen, leeft het verleden op een fascinerende manier.
De fresco's die nagenoeg de gehele exclusieve residentie verfraaien, de muren, plafonds en deuromlijstingen, zijn bucolische en allegorische voorstellingen, inscripties en verschillende decoraties, die tezamen een artistiek erfgoed van onschatbare waarde vormen.
Een 15.000 m2 groot park hoort bij de residentie.
Een echte droomresidentie, fascinerend vanwege de eeuwenlange historische en artistieke traditie en omlijst door een naturalistisch uiterst waardevol territorium dicht bij het Nationale Park Gran Paradiso en Monte Bianco, die vanuit het kasteel te zien is.


Technical Details Regio: Valle d'Aosta
Provincie: Aosta

Type: exclusief kasteel

Woonoppervlakte: 2500 m2
Perceeloppervlakte: 15.000 m2

Kasteel
Kasteelmuren
Torens
Park

Aosta 10 km - Nationaal Park Gran Paradiso 6 km - Courmayeur 29 km Ref: 3222
Prijs: 5M tot 10M

historische residentie

exclusief kasteel
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Aosta

Valle d'Aosta is een schitterende Italiaanse regio ingeklemd tussen de Alpen en omringd door de hoogste vier bergmassieven van Italië: Monte Bianco, Cervino, Monte Rosa en Gran Paradiso.
In het noorden grenst deze regio aan Zwitserland en in het westen aan Frankrijk. Valle d'Aosta heeft een indrukwekkende geschiedenis als hoofdrolspeler in het rijk van Karel de Grote tot aan de eenwording van Italië en is een regio met vele diverse aantrekkelijkheden.
Valle d'Aosta, een regio waar talloze magnifieke historische residenties, prachtige kastelen en luxe villa's staan, kent een belangrijke traditie op culinair en enologisch gebied.
De stad Aosta heeft een boeiende historie en prachtige gebouwen en het is ook bekend dat Aosta een van de Italiaanse steden is met een uitermate goede kwaliteit van leven.
Valle d'Aosta is een regio met een enorme schat aan geschiedenis en landschappelijk schoon, wat eigenlijk veel meer ontdekt en gekend moet worden; het is een paradijselijk oord van rust waar men zich totaal ontspannen kan.