Charmant Hotel In Een Achttiende-eeuwse Villa Bij Lucca | Lionard 

Charmant hotel in een achttiende-eeuwse villa bij Lucca

full screen full screen video
54 foto
In het prachtige landschap rondom Lucca is deze schitterende exclusieve residentie te koop.
De villa met vier verdiepingen en een totale woonoppervlakte van 980 m2 is op een regelmatige plattegrond gebouwd en heeft een klassieke architectuur met ramen en deuren in grijsstenen omlijstingen en horizontale stroken die de verdiepingen markeren.
Een loggia met drie hoge arcades in wit kalksteen, grijs steen en terracotta verfraait heel decoratief de voorgevel.
De residentie is in de achttiende eeuw in opdracht van Castruccio Castracani gebouwd en is vervolgens eigendom geweest van illustere adellijke families uit de de provincie Lucca, zoals bijvoorbeeld de familie Giunigi; de historische allure van de eeuwenlange geschiedenis van deze villa is nog steeds uitermate fascinerend.
Het vastgoed bevindt zich in een zone in Toscane die beroemd is vanwege de prachtige historische villa's en de rijkdom aan cultuurhistorische bezienswaardigheden; de verbinding met de geliefde kuststreek Versilia en de historische steden Lucca en Pisa is uitstekend.
De villa is een luxueuze toeristenaccommodatie, die haar gasten alle mogelijke comfort biedt in een sfeervolle privéomgeving.
Een schitterend een hectare groot park met een weelderige beplanting en hoge bomen die voor schaduw zorgen, ligt romdom deze ware droom van een residentie; de locatie is wat je noemt een oase van rust, van sereniteit, waar het heerlijk relaxen is te midden van de rustgevende kleuren van het Toscaanse natuurschoon.

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Lucca

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 980 m2
Perceeloppervlakte: 1 hectare

Villa
Toeristenaccommodatie
Zwembad
Parkeerplaats

Lucca 4 km - Pisa 13 km - Viareggio 31 km Ref: 3224
Prijs: 5M tot 10M

historische villa

luxe villa
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca

Deze fascinerende luxe villa staat in Toscane, vlak bij Lucca, een zeer aantrekkelijke stad met een rijke, maar ook omstreden historie: volgens sommige historici was deze stad oorspronkelijk een nederzetting van de Liguriërs, volgens andere historici heeft de stad haar belangrijkheid te danken aan de Etrusken.
Nog steeds zijn in Lucca veel van de typische overblijfselen uit lang vervlogen tijden, zoal het amfitheater, het forum, de romaanse kerken.
In Lucca is prachtig luxueus vastgoed te koop: er zijn veel luxe villa's en exclusieve historische panden. Eeuwen geleden werd de stad veroverd door de Goten, vervolgens door de Byzantijnen en tenslotte werd het een van de belangrijkste steden in het rijk van de Longobarden. In de daarop volgende periodes werd de stad door verschillende machthebbers geregeerd. Wat zeker is, dat Lucca in de Middeleeuwen een uiterst invloedrijke stad was, waarvan de grootsheid ook nu nog heel herkenbaar is.