Zestiende-eeuwse Villa In De Heuvels Tussen Lucca En Pisa | Lionard 

Zestiende-eeuwse villa in de heuvels tussen Lucca en Pisa

full screen
47 foto
In het prachtige heuvellandschap van de provincie Lucca is deze exclusieve villa te koop. 
De villa dateert uit de Renaissance, wat ook aan de intact gebleven oorspronkelijke structuur is te zien, die tot op de dag van vandaag de allure van destijds heeft weten te conserveren. Het vastgoed bevindt zich op een absoluut rustige locatie, maar toch dicht bij de kunststeden Lucca en Pisa, de andere schitterende oude stadjes en de villa's in deze zone.
De exclusieve residentie is in de zestiende eeuw gebouwd en in de daar op volgende eeuwen waren belangrijke adellijke families uit Lucca de eigenaren.
Het vastgoed met een woonoppervlakte van 2000 m2 is nu een luxueuze toeristenaccommodatie.
Het grote park rondom de villa is een andere meerwaarde. In deze uitgestrekte groene zone die bij het vastgoed hoort, staan olijfbomen en fruitbomen en staat ook een mooie dependance; er ligt een groot zwembad, dat schuin aflopende kanten heeft waardoor men ook in het water van het prachtige uitzicht op de omgeving kan genieten; verder is er een tennisveld met synthetisch gras en een speelveld voor kinderen. In het mooie gastenverblijf zijn schitterende slaapkamers, die een voor een aan het grote terras liggen.
Waar vroeger karakteristieke kelders waren, waarvan de prachtige gewelfde plafonds intact zijn gebleven, is nu het restaurant. Bij het restaurant is ook een terras, heerlijk om als het mooi weer is buiten te eten.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Lucca

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 2000 m2
Perceeloppervlakte: -

Villa
Dependance
Zwembad met een prachtig uitzicht
Tennisveld
Park

Lucca 8 km - Pisa 10 km - Viareggio 35 km - Vliegveld Pisa 18 km  Ref: 3175
Prijs: 2.5M tot 5M

luxe villa

exclusieve villa
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca

Deze fascinerende luxe villa staat in Toscane, vlak bij Lucca, een zeer aantrekkelijke stad met een rijke, maar ook controversiële historie: volgens sommige historici was deze stad oorspronkelijk een nederzetting van de Liguriërs, volgens andere historici heeft de stad haar belangrijkheid te danken aan de Etrusken.
Nog steeds zijn veel van de typische kenmerken van lang vervlogen tijden, zoals het amfitheater, het forum, de romaanse kerken, geheel intact gebleven in de stad Lucca waar veel luxe vastgoed en exclusieve historische panden te vinden zijn.
Lucca is de plaats waar deze magnifieke luxe villa te koop is. Eeuwen geleden werd de stad veroverd door de Goten, vervolgens door de Byzantijnen en tenslotte werd het een van de belangrijkste steden in het rijk van de Longobarden. In de daarop volgende periodes werd de stad door verschillende machthebbers geregeerd. Wat zeker is, dat Lucca in de Middeleeuwen een uiterst invloedrijke stad was, waarvan de grootsheid en het belang ook nu nog heel herkenbaar is.