Exclusief Landgoed Van Grote Allure In Chianti Classico | Lionard 

Exclusief landgoed van grote allure in Chianti Classico

full screen
80 foto
Fascinerende villa uit de Renaissance met een zwembad te koop in het onovertroffen landschap van de streek Chianti Classico in Toscane.
Deze prestigieuze villa van grote allure vanwege haar eeuwenlange geschiedenis, is te koop in een streek met een wereldberoemde wijnproductie in een uniek landschap.
De villa is ongeveer halverwege de dertiende eeuw, de periode van de Renaissance, gebouwd. Jarenlang was een beroemde schilder de eigenaar van de residentie, die de laatste jaren voor een gedeelte als luxueuze toeristenaccommodatie in gebruik is.
De prachtige landerijen die bij de prestigieuze residentie horen beslaan meer dan tien hectare, waarvan vijf hectare met bossen, akkers, een wijngaard en olijfboomgaard. In het schitterende park zijn drie zwembaden, is een recreatiezone en zijn vier traditionele tuinen aangelegd, die prachtig zijn onderhouden en verfraaid met marmeren fonteinen, sierheesters, mooie sculpturen, vijvers, rozentuinen en geornamenteerde terrassen.
De hoofdvilla met een woonoppervlakte van 578 m2 telt drie verdiepingen en heeft een oude, suggestieve uitkijktoren. Bij de hoofdvilla staat een aantal andere panden op het terrein van het vastgoed: een tweede villa met twee verdiepingen en een woonoppervlakte van 300 m2, vier luxueus ingerichte appartementen, een kerk uit de zeventiende eeuw, een kas en facilitaire ruimtes; alles tezamen met een woonoppervlakte van 1900 m2.
Dit fantastische vastgoed, een ware oase van rust waar men kan relaxen in de magische entourage van de streek Chianti Classico, fungeert tegelijkertijd als luxueuze privéresidentie en exclusieve toeristenaccommodatie, waar congressen, ceremonies, bijeenkomsten en recepties worden gehouden.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Florence
Zone: Chianti Classico

Type: exclusief landgoed

Woonoppervlakte: 1900 m2
Perceeloppervlakte: 10 hectare

Hoofdvilla
Villa
4 appartementen
Kerk
Kassen
Facilitaire lokalen
Park
4 tuinen
3 zwembaden
Recreatieruimte
Bos
Terrein
Wijngaard
Olijfboomgaard

Florence 24 km - Siena 60 km - Vliegveld Pisa 81 kmRef: 3149
Prijs: € 12.700.000

historische residentie

luxe landgoed
lionard luxury real state

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Chianti

De Toscaanse streek bij uitstek is Chianti, in eerste instantie dankzij de productie van voortreffelijke, wereldwijd bekende wijnen, maar ook dankzij de vele fascinerende en charmante dorpen.
Met name in Chianti bevinden zich oude prestigieuze kastelen, exclusieve residenties en luxe vastgoed, historische villa’s en landhuizen uit vroegere tijden, die de streek verfraaien.
Op de grens tussen de provincies van Florence en Siena ligt het karakteristieke heuvelgebied van Chianti, een uitgestrekte zone waar nationaal en internationaal een steeds grotere belangstelling voor is.
Wat betreft het Florentijnse deel van Chianti zijn de volgende stadjes het noemen waard: Greve in Chianti, Pontassieve, Fiesole, Bagno a Ripoli, Impruneta, Lastra a Signa, San Casciano, Montespertoli, Certaldo en Montelupo Fiorentino.