Magnifieke Luxe Villa Bij Sanremo | Lionard 

Magnifieke luxe villa bij Sanremo

full screen
34 foto
Buitengewoon mooie en exclusieve villa te koop aan de schitterende kust van Ligurië.
Dit prestigieuze pand is in 1896 door de architect Pio Soli, een voorloper van de Liberty-stijl, ontworpen. Er zijn drie verdiepingen waarvan een het basement is, en de totale woonoppervlakte is 1150 m2. De in neoclassicistische stijl ontworpen villa bestaat uit twee bouwvolumes met een sierlijk torentje, dat het geheel een karakteristiek en elegant aanzien verleent.
De enkele treedjes hoge entree van de villa is een marmeren portaal met ornamenten met daar bovenop een balkon. Stroken die de verdiepingen markeren, balkons met veel ornamenten, vensters variërend in vorm en grootte en geornamenteerd met stucwerk en kronen verfraaien ook door hun symmetrie de in een lichte kleur getinte façades, die voor Franse historische residenties karakteristiek zijn. 
De uiterste zorg voor details in alle lichte vertrekken van deze historische residentie valt ogenblikkelijk op: in de prachtige vertrekken vormen werkelijk alle inrichtingselementen een harmonieuze combinatie met elkaar. Vloeren met het originele parket, een majestueuze marmeren trap, kristallen kroonluchters, schitterende spiegels, meubilair met houtsnijwerk, stucwerk en caissonplafonds met frescoschilderingen doen verstomd staan over zo veel pracht en praal in wat onbetwist een droomvilla kan worden genoemd.
In deze magnifieke residentie zijn grote ontvangstsalons, acht luxueuze slaapkamers en negen badkamers.
Rondom de villa ligt een weelderig beplant park van 5000 m2 verfraaid met sculpturen, die als het donker is, worden verlicht. Het park is geheel omheind, zodat men in een echte privé-ambiance in privésfeer kan relaxen tussen de palmen en met uitzicht op de Middellandse Zee.
De villa staat in een exclusieve en levendige omgeving vlak bij de zee, in een wereldwijd gerenommeerde entourage. De locatie van de villa is zeer gunstig ten opzichte van de stadjes, die aan de Ligurische kust én vlak bij de grens met Frankrijk liggen; stadjes met verschillende faciliteiten en bezienswaardigheden.
Technical Details Regio: Ligurië
Provincie: Imperia
Zone: Sanremo

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 1150 m2
Perceeloppervlakte: 5000 m2

8 slaapkamers
9 badkamers
Park

Genua 145 km - Nice 55 km - Internationaal vliegveld Villanova d'Albenga 66 km Ref: 3024
Prijs: € 20.000.000

luxe villa

droomvilla
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Sanremo

Sanremo is de internationaal bekende stad aan de Ligurische kust, de Riviera di Ponente of ook wel Bloemenrivièra genoemd, waar elk jaar het Italiaanse songfestival wordt gehouden en het Bloemencorso.
Er zijn diverse bekende evenementen in Sanremo: de aankomst van de wielrijders van het parcours Milaan-Sanremo, een van de historische wielerwedstrijden in Italië, het Italiaanse songfestival dat wereldwijd op de televisie wordt uitgezonden, autorally's, de European Poker Tour. In de stad is bovendien een van de vier grootste Italiaanse casino's.
Sanremo is een mooie stad met veel smalle straatjes, steegjes en prachtige gebouwen. Achter de stad ligt de Bloemenrivièra met zijn vloeiend lopende dalen haaks op de kust.
De naburige stadjes van Imperia zijn in elk seizoen een toeristische trekpleister, zowel voor strandvakanties als voor thermale kuren. Vanwege de grote vraag zijn in de loop der tijd luxe en exclusieve villa's gebouwd, vlak bij de Middellandse Zee of op hoger gelegen panoramische locaties, omringd door het natuurschoon en schitterende bloemen.