Prestigieus Kasteel Bij Milaan Te Koop | Lionard 

PRESTIGIEUS KASTEEL BIJ MILAAN TE KOOP

full screen
61 foto
Dit prachtige kasteel is in 1593 in de omgeving van Milaan gebouwd op de ruïnes van een vesting uit de dertiende eeuw, waarvan nog sporen zijn te bekennen in de oostelijke toren. Tot eind negentiende eeuw was het kasteel eigendom van een vooraanstaande familie uit Lombardije, daarna was het een lange periode een locatie waar culturele congressen werden georganiseerd. Meer dan eens zijn beroemde personen te gast geweest in dit schitterende kasteel. Om enkele namen te noemen: Alessandro Volta, Antonio Scarpa en Lorenzo Mascheroni. Begin twintigste eeuw is het kasteel door een andere illustere familie gekocht en vervolgens hebben grote renovaties plaats gehad die het kasteel geschikt hebben gemaakt voor privé-bewoning. Tot op heden is dit de status van het vastgoed, wat te zien is aan de zorgvuldige en perfecte afwerking.
Een van de renovatiewerkzaamheden betrof de tuin die op basis van ontwerpen uit 1737 van Giovanni Antonio Veneroni geheel gerenoveerd en opnieuw is ingericht door een landschapsarchitect.
Op de heuvel ligt een reeks terrassen die op de schitterende Italiaanse tuin uitkijken. Werkelijk uniek, zoals ook het hele kasteel dicht bij Milaan een uniek vastgoedobject is. De bewoonbare oppervlakte van 6500 m2 is op een U-vormige plattegrond gebouwd.
Het kasteel is geheel in baksteen opgetrokken en bestaat uit het centrale hoofdgebouw plus twee zijvleugels met elk een vierkante toren; voor het enorme pand ligt een groot plein van waar een buitengewoon mooi uitzicht is.
Een drie kilometer lange weg door het privé-park met bossen, velden en wijngaarden voert naar het kasteel boven op de heuvel. Het complete vastgoedobject ligt midden in het natuurschoon, 160 hectare waarvan 30 hectare wijngaarden en het overige deel bossen, akkers en terrein met rozebottelstruiken. Er zijn twee type tuinen: een op het zuiden georiënteerde Italiaanse tuin met buxushagen, perken, paadjes, kassen voor citroenplanten en beelden van goden en ninfen; een op het noorden gelegen Engelse tuin met larixbossen, eiken en kastanjes.
Ook het interieur van het kasteel is een lust voor het oog. Rijk versierde zalen met frescoschilderingen en uiterst chic gemeubileerde salons en elegante eetzalen bevinden zich op de voorname representatieve verdieping, waar ook een marionettentheater en een kapelletje is.
Op de eerste verdieping is een groot aantal slaapkamers, elk met een privé-badkamer; op deze verdieping is ook een bijzondere zaal met gobelins.
Dit kasteel van immense allure wordt gecompleteerd door paardenstallen waarin nog drie geheel complete antieke koetsen staan.

Technical Details
Regio: Lombardije
Gemeente: Milaan
Zone: omstreken Milaan

Type: groot kasteel – kasteel bij Milaan

Woonoppervlakte: 6500 m2
Perceeloppervlakte: 160 hectare

U-vormige plattegrond
Privé-park, bossen, landerijen en wijngaarden
2 tuinen: een Italiaanse en een Engelse tuin
Voorname interieurs
Frescoschilderingen, gobelins, kostbare details en afwerking
Paardenstallen

Lombardije - Milaan: Milaan 70 km - Monferrato 50 km - Monza 40 km - Gardameer 100 km - Comomeer 90 km.

Ref: 0635
Prijs: Boven 10M

historisch kasteel

exclusieve residentie
real estate lombardije

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Milaan

Niet ver van Milaan staat dit kasteel op een werkelijk exclusieve locatie: een van origine bijzonder oud stadje met een interessante geschiedenis en een belangrijk cultureel erfgoed. Ter illustratie: kerken in Romaans-Longobardische stijl, voorbeelden van Gotische architectuur, gebouwencomplexen uit de laat Romaanse periode, pronkstukken uit de Renaissance, kerken uit de Middeleeuwen, tal van gebouwen uit andere historische periodes, groenzones, grote pleinen en monumentale stadspaleizen.
De locatie dicht bij Milaan, de hoofdstad van Lombardije met een belangrijke historie waarvan kerkelijke, burgerlijke en militaire bouwwerken getuigen, betekent dat ook de locatie waar het kasteel te koop staat, zeer aantrekkelijk is.