Prachtige Zee Villa In Mount Argentario | Lionard 

Prachtige Zee Villa in Mount Argentario

full screen
60 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In de mooie en exclusieve resort van Mount Argentario deze prachtige luxe villa, geïsoleerde en ligt op een klif met een 180 graden uitzicht over de kristalheldere zee is te koop.
Er zijn zeer weinig prestigieuze villa's in dit gebied, omdat in de jaren '80 verdere bouw werd verboden.
Dit prachtige pand is in uitstekende staat gehouden en is momenteel een echte parel in een oase van rust, met een directe en een eigen toegang tot de zee.
De architectuur is in Toscaanse stijl, met afwerkingen in lokale materialen zoals steen en hout. Het binnenste oppervlak van de villa is 315 m2 en er is een prachtig gedeeltelijk overdekt panoramisch terras van 300 m2. Binnen is er een master suite en 3 slaapkamers voor de gasten, elk met eigen badkamer. Er zijn ook damestoiletten.
Onder het grote terras zijn er 2further appartementen van 170 m2 elk met een groot terras, voorzien van alle comfort. Alle slaapkamers van deze luxe villa bieden uitzicht op de zee.
De villa wordt aangevuld met ongeveer 200 m2, die via een van de 2 liften op het terrein kan worden bereikt.
Zijn absoluut unieke locatie, het opleggen van grootte, voorzieningen en geïsoleerde en beschermde locatie maken deze prachtige villa te koop in Monte Argentario een unieke en exclusieve eigendom.
Technical Details Regio: Tuscany
Provincie: Grosseto
Gemeente: Mount Argentario

Type: Luxurry kust villa

Interne oppervlakte: 513 m2
Externe oppervlakte: 2,5 acres

Belangrijkste villa: 315 m2
Terras: 300 m2

Appartementen: 170 m2
Panoramische terrassen: 150 m2
Parkeren: 200 m2

Opslag: 10 m2
Kleedkamer: 18 m2
Prive toegang tot de zee
2 liften

Orbetello 4 km - eilanden van de Toscaanse archipel 20 minuten - Thermen 1 km - Golf club 5 km - Rome Airport 90 km
Ref: 1276
Prijs: 5M tot 10M

Mount Argentario

Seaside villa's Toscane
Grosseto

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Mount Argentario

De Argentario, een exclusieve en gerenommeerde badplaats aan de Toscaanse kust wordt gekenmerkt door een bergachtig terrein en een hoge rotsachtige kust, wordt gedekt door dichte en weelderige vegetatie, zoals dwerg palmen, mediterrane borstel, olijven, wijngaarden, en fruitbomen.
Bestemming van de elite toerisme sinds de tijd van de Etrusken en Romeinen, Mount Argentario vandaag biedt een prachtig luxe villa's en prestigieuze eigenschappen die zijn ingesteld als kostbare edelstenen in exclusieve locaties.
Kristalheldere zee, weelderige vegetatie, ontspanningsruimtes, en, tegelijkertijd, verfijnd en passend voor fantastische eigenschappen, de Argentario is een increasinly populaire en aantrekkelijke bestemming voor zowel de nationale als internationale elite.