Prachtige Villa Te Koop In Toscane | Lionard 

Prachtige villa te koop in Toscane

full screen full screen video
81 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze mooie luxe villa te koop wordt omringd door de buitengewone omgeving van de heuvels aan de rand van Florence.
Deze boerderij is samengesteld uit de kapitein villa en een boerderij met kelders ingericht voor de productie van wijn en olijfolie.
De belangrijkste complex beschikt over ruime kamers, verdeeld over drie niveaus en twee nobele torens.
Dit pand was een Etruskische nederzetting en is bewoond sinds de 5e eeuw voor Christus. Het werd omgebouwd tot een adellijke villa van de familie Frescobaldi in de 18e eeuw; de charmante, kleine theater en de kapel (beide gerestaureerd werkt) dateren uit die periode.
De indrukwekkende landerijen rondom dit pand dekking ongeveer 380 hectare groot en omvat olijfbomen, wijngaarden, akkers, weilanden en een belangrijke verscheidenheid van bossen, die in de 19e eeuw, werd gekweekt door Marquess Cosimo Ridolfi, een verlichte liefhebber van plantkunde. Hij creëerde ook dit pand romantische park, dat is een experimentele botanische tuin voor vele exotische soorten.
Met een wandeling langs de natuurlijke wegen van deze accommodatie kunt u een aantal opmerkelijke boomsoorten afgewisseld met een aantal typische structuren zoals nep-ruïnes, de stallen, de oude oven, of de middeleeuwse ice-house te bewonderen.
In de Italiaanse stijl tuin rondom de villa zijn er een aantal standbeelden, waterspelen, de "groene theater" die momenteel in renovatie en enkele stenen details, zoals de majestueuze boog bekend als de Boog van de Mens.
Deze villa heeft zijn pracht onderhouden door het aanpassen en zelf de renovatie door de eeuwen heen, vanaf de Renaissance. Vandaag, het voorzien van een tijdloze charme, waardoor het een echte droom villa in het hart van Toscane maakt.

Technical Details
Regio: Tuscany
Provincie: Florence

Type: luxe villa - hoeve

Villa
Farm
stallen
Haven
2 kelders
Boerderijen
Oven
Wijngaard
Olijfgaard
bossen

Florence 25 km - Livorno 69 km - Lucca 62 km - Siena 81 km - San Gimignano 50 km - Forte dei Marmi 101 km

Ref: 2789
Prijs: 5M tot 10M

droomvilla

luxe villa
lionard luxe onroerend goed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence is algemeen bekend als de stad van de kunst, dankzij de onschatbare erfenis van de werken, paleizen en monumenten die straten van de stad te transformeren in een buitengewone openluchtmuseum.
Het hart van Florence is de Piazza della Signoria, gedomineerd door de torenhoge Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi. Op slechts een steenworp afstand, is er de kathedraal, waar de prachtige koepel van Brunelleschi's wordt begeleid door de klokkentoren van Giotto en de doopkapel van St. John, met zijn beroemde bronzen deuren.
De rivier de Arno loopt door het midden van de stad, die staat vol met prachtige luxe villa's te koop. De meest beroemde van de bruggen over de rivier, de Ponte Vecchio, is versierd met juwelen winkels gehuisvest in kleine huisjes aan de brug, een constructie techniek die nergens anders in de wereld. Het uitvoeren nobele gang Vasari's van de ene oever naar de andere, de Ponte Vecchio was ook de enige Florentijnse brug om het te maken door middel van de Tweede Wereldoorlog zonder lijden schade. De linker oever van de Arno, of de "Oltrarno", is een gebied dat nog steeds zorgt voor een gevoel, onder de eeuwenoude ambachten winkels, van het Florence van weleer, zoals beschreven door Marcello Vannucci en Vasco Pratolini.