Prachtige Villa Te Koop In Orbetello | Lionard 

Prachtige villa te koop in Orbetello

full screen
45 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In Orbetello , op korte afstand van de stranden van Argentario , is dit eigendom omringd door bijna 1 hectare natuur te koop.
Dit landgoed bestaat uit een villa, een handige bijgebouw voor gasten of personeel, en een bakker, allemaal prachtig omlijst door olijfbomen en cipressen.
De villa van twee verdiepingen heeft een totale oppervlakte van 500 m2; De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer en een eetkamer met grote ramen met uitzicht op een grote tuin. Deze kamer kan in de zomer geopend worden om een ​​ruime veranda te creëren.
Een trap leidt naar de bovenverdieping, die thuis is voor het slaapplaats. Dit landgoed beschikt over in totaal zes slaapkamers en 7 badkamers en biedt voldoende ruimte om gasten te verwelkomen of te verdelen in onafhankelijke delen die de typische materialen van de Toscaanse traditie zullen bevatten.
Een mooi park van bijna 1 hectare omringt deze eigenschap, waardoor het privacy en stilte biedt. Het is de thuisbasis van een heerlijk zwembad met een comfortabel ligweide waar u de warme zonneschijn kunt genieten . Orbetello 's prachtige stranden liggen op een steenworp afstand, dit zijn wereldberoemde plekken voor hun landschappen en de mediterrane natuur.

Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Grosseto
Gemeente: Orbetello

Binnenoppervlak: 500 m2
Buitenoppervlak: 1.000 m2

6 slaapkamers
7 badkamers
Zwembad
Park
Bakkerij
Bijgebouw

Grosseto 43 km - Tarquinia 56 km - Braccianomeer 127 km - Castiglione della Pescaia 64 km - Siena 118 km - Rome 153 km

Ref: 3276
Prijs: € 2.800.000

orbetello

Villa te koop in orbetello
Villa in orbetello te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Orbetello

De Toscaanse kust is bekend over de hele wereld en werd gewaardeerd voor zijn kristalheldere water en zijn typische, natuurlijke mediterrane context.
Het gebied van Grosseto en Ansedonia , en het zuiden van het Gewest in het algemeen, is herhaaldelijk toegekend door Legambiente en Touring Club voor het uitstekende behoud van het milieu en de kwaliteit van het prachtige landschap.
De enorme vraag naar luxe villa's en prestigieuze gebouwen in het kustgebied in de buurt van Grosseto is de afgelopen jaren opgevlamd, wat resulteert in recente gebouwen, altijd met het uiterste respect voor het milieu, terwijl de bestaande gebouwen met zorg zijn gerenoveerd en momenteel elegante luxe eigenschappen zijn Bij de Toscaanse zee.