Prachtige Villa Te Koop In Castiglioncello | Lionard 

PRACHTIGE VILLA TE KOOP IN CASTIGLIONCELLO

54 foto
Op een paar honderd meter van zee, in een exclusieve en zeer gewilde zone aan de Toscaanse kust staat deze prachtige exclusieve villa bij Castiglioncello te koop.
De elegante gezinsvilla is in Italiaanse Liberty-stijl gebouwd in de eerste decennia van de twintigste eeuw. Dankzij een recente renovatie, waarbij vooral de waardevolle architectonische elementen aan de buitenkant van de villa zorgvuldig zijn hersteld, heeft het pand opnieuw haar oorspronkelijke allure verkregen.
De interieurs zijn daarentegen modern ingericht, met aandacht voor een luxueuze afwerking, kleuren, een functionele indeling van de ruimtes en met alle faciliteiten van een nieuw pand.
Het luxe vastgoed heeft een woonoppervlak van 600 m2, dus de vertrekken zijn buitengewoon ruim en licht. De woonkeuken is volledig geoutilleerd en het woongedeelte is smaakvol ingericht. Het functionele en comfortabele slaapgedeelte op de eerste verdieping is bereikbaar met de wenteltrap geconstrueerd in hout en metaal.
Een spectaculaire symmetrisch gebouwde stenen trap aan twee kanten van de villa in Castiglioncello voert naar een prachtig park van 3500 m2 met palmen, grote bloeiende struiken en sierpotten met planten. In het park ligt een zwembad met een privé-wellnessruimte, een ideale plek om te ontspannen.
Deze exclusieve en fascinerende residentie vervult ongetwijfeld de wens van degeen die niet alleen een prachtig zomerverblijf wil, maar ook graag permanent in deze schitterende badplaats aan de Toscaanse kust wil wonen.
Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Livorno

Type: luxe villa aan zee

Woonoppervlakte: 600 m2
Perceeloppervlakte: 3500 m2

Park
Zwembad
Box voor 2 auto's
Privé Spa


Toscane - Castiglioncello: Livorno 20 km - Pisa 50 km - Forte dei Marmi 75 km - Florence 85 km - Piombino 50 km - Vliegveld Pisa 45 km.
Ref: 0938
Prijs: € 2.700.000

villa aan zee

luxe villa livorno
luxe villa toscane

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Castiglioncello

Castiglioncello is een zeer bekende badplaats aan de kust van Toscane, die deel uitmaakt van de grote zogeheten Etruskische kuststreek. In en bij Castiglioncello bevinden zich prachtige luxe villa's en prestigieus vastgoed.

Castiglioncello was van origine een Etruskisch stadje uit de IVde eeuw v. C. De locatie waar deze luxe villa te koop staat, ligt in de uitlopers van de heuvels en bergen bij Livorno. Castiglioncello is een exclusieve toeristische badplaats met internationaal prestige en wordt vanwege haar onweerstaanbare charme de 'Parel van de Tyrreense kust' genoemd.

Rode rotspartijen boven de zee, beschutte baaien, stranden en kleine inhammen omspoeld door helder zeewater, een schitterend bos met zeedennen: dit vissersdorp bij Livorno heeft door zijn schoonheid schilders, schrijvers en dichters geïnspireerd. Op het doek vereeuwigd door de Macchiaioli schilders, 'en vogue' bij prominenten uit de culturele wereld en de showbusiness.

De natuur is niet alleen maar decor, maar de essentie zelf van deze Toscaanse streek. De geur van naaldbomen, lindenbomen en tamarisken vermengd met de zilte lucht van de zee is prikkelend. De mediterraanse vegetatie loopt door tot aan het strand en vormt bijna een geheel met de kristalheldere zee.