Prachtige Villa Te Koop In Castiglioncello | Lionard 

PRACHTIGE VILLA TE KOOP IN CASTIGLIONCELLO

32 foto
Prachtige villa aan zee te koop bij Castiglioncello in Toscane.
De luxe villa bestaat uit drie verdiepingen met een totale oppervlakte van 600 m2. Een schitterend park met een uitbundige vegetatie met bontgekleurde bloemen die de ambiance opfleuren en verlevendigen, ligt rondom de villa. In het mooie park is een enorm groot, fantastisch zwembad, dat ovaal van vorm is en van waaraf een adembenemend mooi uitzicht is over de kristalheldere zee van Toscane. Dankzij een trap opzij, langs de steile rotswand die naar zee afloopt, is het idyllische privé-strand te bereiken met de heldere zee die rond de rotsen spoelt: een klein exclusief eigen paradijsje op aarde.
In de luxe villa is een magnifieke elegante salon met uitzicht over zee, die echt het gevoel geeft op het strand te zijn, de warmte van de zon op je huid te voelen en de zilte zeelucht op te snuiven.
Ook het grandioze terras dat smaakvol en tot in de details verzorgd is ingericht, heeft een onvergelijkelijk mooi uitzicht over zee en hier kan men geheel in privésfeer ontspannen luieren.
Vier slaapkamers met elk een eigen badkamer garanderen een ieder de juiste ruimte; de vertrekken zijn smaakvol en elegant ingericht. Deze Toscaanse villa is een ware symbiose van luxe en harmonie. 
Een paar stappen van de villa af staat een dependance waar gasten of familie kunnen verblijven, die zodoende geheel autonoom zijn en over privacy beschikken. De dependance is ingedeeld in drie slaapkamers, drie badkamers, een compleet ingerichte keuken en een eetkamer. Een werkelijke meerwaarde van deze prachtige villa die te koop is aan de Toscaanse kust.
Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Livorno
Zone: Castiglioncello

Type: luxe villa aan zee - villa in Toscane

Woonoppervlakte: 600 m2
Perceeloppervlakte: 4000 m2

Villa: 
Royale salons
Keuken
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4

Dependance:
Eetkamer
Keuken
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Zwembad met uitzicht over zee
Panoramisch terras
Direct privé-toegang tot het strand


Toscane - Castiglioncello: Livorno 20 km - Pisa 50 km - Forte dei Marmi 75 km - Florence 85 km - Piombino 50 km - Vliegveld Pisa 45 km.
Ref: 2481
Prijs: Op aanvraag

luxe villa

exclusief pand
exclusief vastgoed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Castiglioncello

Castiglioncello was van origine een Etruskisch stadje uit de IVde eeuw v. C. De locatie waar deze luxe villa te koop staat, ligt in de uitlopers van de heuvels en bergen bij Livorno. Castiglioncello is een exclusieve toeristische badplaats met internationaal prestige en wordt vanwege haar omweerstaanbare charme de parel van de Tyrreense kust genoemd.
Rode rotspartijen boven de zee, beschutte baaien, stranden en kleine inhammen omspoeld door helder zeewater, een schitterend bos met zeedennen: dit vissersdorp bij Livorno heeft door zijn schoonheid schilders, schrijvers en dichters geïnspireerd. Op het doek vereeuwigd door de Macchiaioli schilders en ‘en vogue’ bij prominenten uit de culturele wereld en de showbusiness.
Castiglioncello met de blauwe vlag van de Europese Unie vanwege het schone zeewater en milieu, is een locatie waar meer prachtige luxe villa’s te koop staan. De zone maakt deel uit van een veel groter gebied in Toscane, de zogeheten Etruskische kust met beschermde natuurgebieden, parken en reservaten voor de fauna.
De natuur is niet alleen maar decor, maar de essentie zelf van deze Toscaanse streek. De geur van naaldbomen, lindenbomen en tamarisken vermengd met de zilte lucht van de zee is prikkelend. De mediterraanse vegetatie loopt door tot aan het strand en vormt bijna een geheel met de kristalheldere zee. Olijfgaarden, steeneiken, kurkbomen en kastanjebossen bepalen het ruige en ongecultiveerde karakter van de Maremmen, terwijl de eeuwenoude streek verlevendigd is door karakteristieke dorpjes, die als zwermen vogels zijn neergestreken op de groene hellingen en azuurblauwe contouren van deze Toscaanse archipel.