Prachtige Villa Te Koop In Brianza | Lionard 

Prachtige villa te koop in Brianza

full screen
50 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze prachtige luxe villa te koop is gelegen in het groene Brianza gebied, op slechts een paar kilometer van het centrum van Monza en van Milaan.
Dit huis te koop dateert uit de vroege jaren 1900 en werd gebouwd in een perfecte neoklassieke stijl, het werd daarna volledig gerenoveerd en uitgerust met de meest moderne gemakken
Deze vier verdiepingen tellende villa heeft een totale oppervlakte van circa 660 m2.
Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, die een grote woonkamer met directe toegang tot de tuin, een eethoek, een woonkeuken en een badkamer omvat.
De eerste verdieping wordt bewoond door de slaapgedeelte, die twee grote slaapkamers, twee badkamers en twee balkons omvat.
Op de derde en laatste verdieping is er een loft, die is de thuisbasis van een woonkamer, een eigen slaapkamer en een charmante kleine toren met uitzicht op een groot terras met een fantastisch uitzicht.
Er is ook een kelder, die is de thuisbasis van een grote fitnessruimte met een overdekt zwembad, een aantal bijkeukens en een kelder.
De kamers van deze villa te koop zijn ontworpen met veel aandacht voor detail, met bijzondere aandacht besteed aan de keuze van hoogwaardige materialen en meubels.
Dit landgoed is omgeven door een prachtige 1.500 m2 tuin, fijn beplant met prachtige, eeuwenoude planten zoals dennen en eiken. De tuin is ook de thuisbasis van een 70 m2 bijgebouw die is samengesteld uit een woonkamer een open keuken, twee slaapkamers en een badkamer.
Dit huis te koop is de perfecte oplossing voor degenen die hun rust en privacy nodig hebben, maar zou ook graag dicht bij de diensten en het comfort aangeboden door de steden die op slechts een paar kilometer van deze woning te zijn.

Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Monza e Brianza

Inwendige oppervlakte: 660 m2
Externe oppervlakte: 1.500 m2

Belangrijkste villa:
3 slaapkamers
4 badkamers

Bijgebouw:
2 slaapkamers
1 badkamer

Binnenzwembad
Tuin
kleine toren
fitnessruimte
Garage
Kelder

Monza 13 km - Milan 29 km - 25 km Como - Lecco 30 km - Bergamo 50 km - Milan Malpensa Airport 50 km

Ref: 1890
Prijs: € 2.150.000

villa te koop milan

villa te koop monza
villa te koop brianza

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Milaan

Milan is van Romeinse oorsprong, maar heeft nog steeds meer oude herinneringen, met verbindingen naar de Keltische bevolking, die diep en ongetwijfeld culturele tekenen verliet nog voor de Romeinse overheersing.
De omgeving heeft veel torrents die, sinds het begin der tijden hebben diepe depressies en golvingen geproduceerd, en het beschikt over zeer grote groene gebieden, verfraaid door de populaire villa's.
Dit gebied was ook het decor van vele hevige gevechten, die een climax met de vernietiging van Milaan en de omliggende gemeenten door Barbarossa bereikt; daarna werd het een belangrijk commercieel kruispunt in de 14e eeuw dankzij de hoofdweg van Milaan naar Como.
De geschiedenis van de toenmalige kleine stad heeft ook een zeer donkere periode, in combinatie met twee plagen, dat vele vele steden gevonden tussen 1575 en 1630, het veroorzaken van dood, verderf en ellende.
En toch, zelfs in die jaren, verschillende adellijke landgoederen werden gebouwd, gewijd aan amusement en afleiding van de stad leven: deze na verloop van tijd werd het centrum voor de reorganisatie van de landbouwgrond in grote bedrijven, waarvan sommige bestaan ​​nog steeds en zijn tijdloze waarde.
Milan is momenteel de stedelijke en economische centrum van Noord-Italië, het heeft weten te behouden en te beschermen haar extreme schoonheid en het behoud van de prachtige landschap. Gelegen op slechts een korte afstand van de Lombard metropool, dit gebied is gemakkelijk te bereiken.