Prachtige Villa Pal Aan Zee In Marina Di Massa | Lionard 

Prachtige villa pal aan zee in Marina di Massa

full screen
35 foto
Historische villa die eind negentiende eeuw door de beroemde architect Cesarino Fellini is ontworpen, te koop in Marina di Massa op een exclusieve locatie pal aan zee.
Bij het vastgoedcomplex hoort een groot park met pijnbomen; er zijn twee dependances met meerdere verdiepingen, een aan de westkant en een aan de oostkant van de hoofdvilla.
De architectuur van de villa is werkelijk elegant te noemen. Het pand is op een vierkante plattegrond gebouwd met een drie verdiepingen hoog centraal gedeelte waar ter hoogte van de begane grond een monumentale entree is met een halfrond terras met kolommen en daar boven een timpaan. Ook is de villa met een sierlijk torentje verfraaid waardoor het complex minder compact aandoet; vanuit het torentje kan men van het omringende landschap genieten.
De twee dependances aan de zijkanten van de villa zijn verschillend qua grootte. De villa is uitermate geschikt als luxueuze toeristenaccommodatie dankzij de bestaande structuur, de afmetingen en de nabijheid van de Middellandse Zee.
Het interieur van het vastgoed moet gerenoveerd worden om de nieuwe eigenaar in staat te stellen de residentie naar eigen smaak en wens vorm te geven.
Rondom de villa ligt een groot park beplant met pijnbomen waar meer dan genoeg ruimte is om een zwembad aan te leggen.
Deze residentie, die een van die unieke exemplaren in de historisch architectonische sector in Italië is, heeft haar negentiende-eeuwse uitstraling geheel weten te bewaren en met alle modern en kwalitatief goed comfort weten te combineren.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Massa Carrara
Gemeente: Marina di Massa

Type: historische residentie

Woonoppervlakte: 2000 m2
Perceeloppervlakte: 2 hectare


Forte dei Marmi 10 km - Pisa 50 km - Lucca 50 km - Florence 120 km - Pistoia 88 km
Ref: 3451
Prijs: € 4.800.000

villa's massa carrara

villa's aan zee marina di massa
villa's aan zee

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Massa

Hoofdstad van de provincie Massa en Carrara is Massa gelegen in het noordwesten van Toscane, in de heuvelachtige streek met schitterende luxe villa's tussen de Apuanen en de kust van de Middellandse Zee. De stad Massa was tussen 1500 en 1600 de hoofdstad van het gelijknamige Hertogdom en beleefde haar bloeiperiode onder het bestuur van de aristocratische familie Principi Cybo Malaspina.
Massa, nu een moderne op commercie ingestelde stad, is een bekende toeristische badplaats, maar de stad heeft ook een prachtig oud centrum en gebouwen uit de Renaissance.
Het klimaat is zacht, de kwaliteit van leven is bijzonder goed, net zoals de typische streekgerechten, en er staan veel luxe villa's in de elegante rustige woonwijken vlak bij de kristalheldere Middellandse Zee.