Prachtige Villa In Een Middeleeuws Gehuchtje | Lionard 

Prachtige villa in een middeleeuws gehuchtje

full screen
33 foto
Prachtige villa met zwembad te koop in de heuvels tussen Florence en Pisa.
Het vastgoed bevindt zich in een suggestief en daardoor fascinerend middeleeuws gehuchtje. De eerste gegevens over het bestaan van dit dorpje dateren uit het jaar 844. Tot eind veertiende eeuw was de aanwezigheid van het Ospedale di Altopascio bepalend voor de zone, totdat de Florentijnen het veroverden en verwoestten. Het gehuchtje werd herbouwd zoals het er nu uitziet, en vanaf de vijftiende eeuw tot aan het einde van de achttiende eeuw was het dorp eigendom van de beroemde aristocratische familie Albizzi uit Florence.
Het luxe vastgoed bestaat uit twee onderdelen: een deel is een exlusieve toeristenaccommodatie met een restaurant, het andere deel is bestemd voor privébewoning.
Het pand is uitstekend gerenoveerd en afgewerkt en de toeristenaccommodatie bestaat uit zes slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Op het grote eigen stuk grond van meer dan een hectare ligt een prachtig zwembad, een heerlijke plek om te ontspannen en verkoeling te zoeken op warme zomerse dagen.
Deze historische villa met een woonoppervlakte van 2000 m2 en met functionele voorzieningen, is dankzij de restauratiewerkzaamheden  eenvoudig te veranderen voor andere doeleinden.
De locatie van deze historische residentie in het heuvelachtige gebied tussen Florence, Pisa en Lucca, is ideaal om van de vele en diverse bezienswaardigheden te genieten, die dit gebied met een immens cultuurhistorisch erfgoed, een belangrijke gastronomie en excellente wijnen te bieden heeft.

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Pisa

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 2000 m2
Perceeloppervlakte: 1.5 hectare

Historische villa
Toeristenaccommodatie
Zwembad

Pisa 35 km - Castiglioncello 44 km - Florence 57 km Ref: 3050
Prijs: 2.5M tot 5M

exclusieve villa

luxe villa
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Pisa

Natuurlijk dankt de Toscaanse stad Pisa haar bekendheid voornamelijk aan de beroemde Scheve Toren op Piazza dei Miracoli, naast het Baptisterum en de Dom. Deze locatie is door Unesco tot werelderfgoed verklaard en wordt door miljoenen toeristen bezocht, zowel door Italianen als buitenlanders.
Maar Pisa heeft nog veel meer te bieden aan cultuurhistorisch interessante locaties: Piazza dei Cavalieri, de 'Lungarni', de kades langs de Arno, zoals Lungarno Mediceo, Gambacorti, Pacinotti, Galilei, Sonnino, Simonelli; Palazzo dell'Orologio, de Torre della Muda enzovoort, enzovoort.
In de omgeving van Pisa zijn talloze dorpjes die historisch gezien heel mooi en interessant zijn en waar juweeltjes van panden staan zoals schitterende exclusieve villa's of historische residenties. De waarde en exclusiviteit van deze panden zijn onschatbaar; het zijn echte kunstwerken waar luxe, elegantie en de puur Toscaanse traditie een harmonisch geheel vormen.