Prachtige Villa In De Provincie Treviso | Lionard 

Prachtige villa in de provincie Treviso

full screen full screen video
58 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In de provincie Treviso , op de heuvels waar de beroemde Prosecco wordt geproduceerd, is er dit buitengewone luxe landgoed te koop.
Deze eigenschap, die eclectische stijl heeft en eruit ziet als een majestueus kasteel, werd gebouwd in de late 1800's van een ontwerp van de beroemde architect Domenico Rupolo.
Het meest buitengewone en waardevolle kenmerk van dit droomhuis is de zeer panoramische omgeving in een hoge positie en met perfecte zonblootstelling.
Deze recentelijke renovatie van het landgoed, dat begin jaren negentig begon, betrof zowel binnen als buiten, en heeft tot doel het gebouw te moderniseren door het perfect functioneel te maken, met behoud van de meest waardevolle historische elementen, zoals de verfijnde vloeren en fresco's.
Dit prestigieuze landgoed meet ongeveer 900 m2 en zijn vier verdiepingen zijn verbonden met een lift.
Op de kelderverdieping vindt u een garage met ruimte voor vier auto's, kelders met zichtbare stenen muren en andere bijkeuken. Op het eerste niveau zijn er drie grote slaapkamers, waaronder de master suite met een kast en twee badkamers. Op de tweede verdieping is er een onafhankelijk appartement dat is gebouwd dankzij de renovatie; Het beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met keuken.
Op de laatste verdieping is er een wenteltrap die leidt naar een mooie belvedere waar u een buitengewoon uitzicht over de omgeving kunt genieten.
Op de begane grond is er een grote hal, een woonkamer met open haard, een eetkamer en een zitkamer.
Om de eigenschappen van deze villa te verkopen , is er ook een overdekt zwembad met een fitnessruimte en een sauna, met uitzicht op het weelderige park van dit pand. De laatstgenoemde meet 4,700 m2 en is de thuisbasis van fruitbomen en eeuwenoude planten.

Technical Details
Regio: Veneto
Provincie: Treviso

Type: luxe villa - kasteel

Binnenoppervlak: 900 m2
Buitenoppervlak: 4.736 m2

5 slaapkamers
6 badkamers
Terras: 80 m2
Kelder
Overdekt zwembad
Fitnessruimte
Sauna
Garage

Weg 10 km -Treviso Luchthaven 30 km - Venetië 60 km - Cortina d'Ampezzo 80 km

Ref: 3094
Prijs: 2.5M tot 5M

Villa's in Venetië

Kastelen te koop
Lionard luxe onroerend goed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Treviso

Treviso staat bekend om zijn lange religieuze en monastieke traditie. De stad is gevestigd in talrijke kerken en oude kloosters, de belangrijkste zijn de kerk van San Francesco, de kerk van San Nicolò, de kathedraal en de kerk van San Martino Urbano.
Onder de historische gebouwen, getuigen van de veranderingen in Treviso door de jaren heen, zijn de bekendste Ca 'dei Carraresi, Ca' da Noal, Ca 'da Robegan, Ca' Spineda, Palazzo Dolfin en Palazzo Bomben.
Piazza dei Signori en het 14e-eeuwse paleis zijn in het hart van de stad en zijn historisch en cultureel centrum, terwijl het Loggia dei Cavalieri het symbool is van zijn politieke en sociale macht.
Er zijn verschillende luxe en prestigieuze Venetiaanse villa's in de omgeving van Treviso en in de omliggende steden. Ze werden gebouwd tussen de 17e en 19e eeuw en vertegenwoordigen het artistieke en architectonische erfgoed van dit gebied.