Prachtige Villa Aan Comomeer | Lionard 

PRACHTIGE VILLA AAN COMOMEER

48 foto
In het schilderachtige decor van het Comomeer, met zijn sprookjesachtige charme en literaire weerklank, staat deze prachtige luxe villa te koop.

Het vastgoed, in liberty-stijl, bevindt zich direct aan het meer en heeft zelfs een eigen aanlegsteiger, die plaats biedt aan drie à vier boten, een langere steiger voor het afmeren van boten en een boei voor het aan- en afmeren van grotere boten.

De villa is verdeeld over twee verdiepingen, met een extra ruimte op het niveau van de kade. De luxe villa valt direct op door de glooiende vormen, verfraaid met een prachtig balkon met zuilengalerij die deze prachtige woning lijkt te omarmen.

De buitenkant is al indrukwekkend door de schilderachtige tuin en de sublieme omgeving van het Comomeer, maar het interieur van de villa doet er niet voor onder.

Op de begane grond bevinden zich een ruime hal, een grote woonkamer met een indrukwekkende open haard en een zeer aparte veranda met uitzicht op de tuin, een bibliotheek met open haard, een eetkamer, een keuken, een werkkamer en een garderobe. Alle kamers zijn tot in de details verzorgt en in de Art Nouveau-stijl die het gehele pand karakteriseert.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers: elke kamer beschikt over een eigen badkamer en een balkon met een exclusief, panoramisch uitzicht over het meer.

In het souterrain bevindt zich een klein appartement, bestaande uit kookhoek, kelder, provisiekast, slaapkamer en badkamer met ingang vanaf de kade.

De luxe villa beschikt ook over een groot terras geheel in lijn met de Art Nouveau architectuur van de villa, met een kas en een adembenemend panoramisch uitzicht op het Comomeer. Het heeft tevens twee privé parkeer gelegenheden waar plaats is voor 6 auto's.
Technical Details Regio: Lombardije
Plaats: Comomeer
Gebied: Comomeer

Type: Luxe villa - Villa Meren
Woonoppervlakte:  600 m²
Perceeloppervlakte: 1 ha


4 Slaapkamers
4 Badkamers
Balkons met panoramisch uitzicht
Grote salon
Eetkamer
Keuken
Werkkamer
Bibliotheek
Garderobe

Veranda
Groot terras

Klein Appartement:
Kookhoek
Kelder
Provisiekast
Slaapkamer
Badkamer

2 Parkeerplaatsen
Eigen aanlegsteiger
Steiger

Lombardije - Como: Como 2 km - Lecco 30 km – Milaan 56 km - Varese 34 km - Lugano 38 km - Monticello Golf Club 18 km – Thermen 13 km - Luchthaven Malpensa Milaan 65 km
Ref: 0555
Prijs: 5M tot 10M

meren villa

villa meren
villa's te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Comomeer

Lombardije Comomeer
Het Comomeer in Lombardije is een natuurlijk meer, ontstaan uit een diepe rivier uitgraving en gemodelleerd door de herhaalde ijstijden. Het is het derde Italiaanse meer qua oppervlakte en eerste qua omtrek en staat bekend om zijn karakteristieke vorm van een omgekeerde "Y".

Bezongen rond  1800 door de grote dichters van de Romantiek tijd: Alessandro Manzoni, Stendhal, George Gordon Byron en Franz Liszt, is het één van de mooiste plekken in het Italiaanse landschap.
Vroeger trokken de meren de aandacht van dichters, nu zijn het de uitverkoren plaatsen van VIPs en jet-setters van nationaal en internationaal niveau. Hierdoor is er een toenemende vraag naar prachtige luxe villa's door zowel Italiaanse als buitenlandse klanten. Het is onmogelijk niet verliefd te worden op plaatsen zoals deze met een ideaal klimaat en een schilderachtig, kleurrijk en geurig landschap. Om deze reden zijn de villa's aan de Italiaanse meren steeds meer gezocht.