Prachtige Luxe Villa Te Koop Bij Florence | Lionard 

PRACHTIGE LUXE VILLA TE KOOP BIJ FLORENCE

full screen
Prachtige luxe villa te koop in het welbekende Toscane, op een voortreffelijke locatie met een buitengewoon mooi uitzicht op Florence, de hoofdstad van de regio. Aan de koninklijke en imposante façade is direct te zien dat dit een voornaam en waardevol vastgoedobject is.
Deze Toscaanse residentie bestaat uit een hoofdvilla, een rustiek huis, een garage, een kas, vier opslagruimtes en een kennel.
De voorname villa met een oppervlakte van 1100 m2 is gestructureerd in een souterrain, begane grond, eerste verdieping en een verdieping onder het dak.
De interieurs zijn fascinerend: vloeren met antieke terracotta tegels, antieke schouwen, afwerking met stenen elementen, marmeren vloeren in patroon gelegd, plafonds met balken. En verder: gedecoreerde muren, elegant en smaakvol meubilair, stenen trappen binnenshuis met smeedijzeren leuningen, kostbare kristallen kroonluchters en andere geraffineerde inrichtingselementen.
De grote ramen geven uitzicht op een overweldigend mooi panorama: de groene heuvels van Florence vormen het schilderachtige decor van deze Toscaanse villa.
Het rustieke huis met een totale oppervlakte van 506 m2 bestaat uit de begane grond en een eerste verdieping en is een ideale woning met veel privacy en genoeg ruimte voor gasten of de staf.
De overige bijgebouwen verlenen nog meer prestige aan de villa vlakbij Florence: de garage van 52 m2, de kennel van 53 m2, de kas van 152 m2 en de vier opslagruimtes van respectievelijk 57 m2, 20 m2, 71 m2 en 61 m2 vergroten aanmerkelijk de beschikbare ruimte bij de villa.
In de weelderig beplante tuin met daar weer rondom olijfbomen en hoge oude bomen ligt een schitterend zwembad, een heerlijke plek om in alle rust te ontspannen: dit is echt een zone die de exclusiviteit van deze prachtige villa bij Florence accentueert.

Technical Details Regio: Toscane
Gemeente: Florence
Zone: Florence

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 2076 m2
Perceeloppervlakte: -

Hoofdvilla: 1100 m2
Rustiek huis: 506 m2
Garage: 52 m2
Kennel: 53 m2
Kas: 156 m2
Opslagruimte A: 57 m2
Opslagruimte B: 20 m2
Opslagruimte C: 71 m2
Opslagruimte D: 61 m2


Toscane – Florence: Lucca 55 km – Pisa 70 km – Siena 50 km – Forte dei Marmi 75 km – Golfclub 10 km – Thermen 35 km – Vliegveld Florence 5 km.

Ref: 0499
Prijs: Boven 10M

luxe villa

toscaanse villa
voorname residentie

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence waar deze schitterende villa vlakbij staat, wordt universeel erkend als kunststad bij uitstek vanwege haar enorme patrimonium aan kunstschatten, waardoor de stad op een openluchtmuseum lijkt.  Het Domplein is het hart van Florence met de kathedraal van Santa Maria del Fiore, beter bekend als de Dom, met de grandioze koepel van Brunelleschi, de Klokkentoren van Giotto en het Baptisterium met de bronzen deuren.
Iets verder ligt het indrukwekkende Piazza della Signoria met Palazzo Vecchio en het wereldberoemde museum Galleria degli Uffizi.
Door de stad stroomt de rivier de Arno, die in de geschiedenis van Florence een hoofdrol heeft gespeeld. Een van de bekendste bruggen is Ponte Vecchio, uniek met de karakteristieke juwelierswinkeltjes op de brug.
Heel begrijpelijk natuurlijk dat in deze stedelijke pracht en rijkdom de vraag naar luxe vastgoed steeds groot is. Florence met haar luxe villa’s en voorname appartementen stelt niemand teleur, die graag in dit stukje aards paradijs wil wonen.