Prachtige Luxe Villa Met Zwembad In Forte Dei Marmi | Lionard 

Prachtige luxe villa met zwembad in Forte dei Marmi

full screen
57 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze prachtige luxe villa te koop in Versilia , in de exclusieve Forte dei Marmi, ligt op een steenworp afstand van de Toscaanse zee en haar badinrichtingen. Het is toegankelijk via zowel een oprijlaan als een pad dat leidt naar een prachtige tuin van 1000 m2. Hier is een fantastisch zwembad met een ligweide met een kleine loggia ernaast, die de perfecte plek is om te ontspannen en om buiten te eten.
Dit droomhuis meet 390 m2 en heeft drie ruime en lichte vloeren met comfortabele kamers die met veel zorg zijn ingericht met hoogwaardige materialen en afwerkingen.
Het grote terras op de eerste verdieping loopt langs de façade, boven de portico met uitzicht op het zwembad en met directe toegang tot de eetkamer en een prachtige hal met marmeren vloeren, met majestueuze zuilen.
Een spectaculaire trap leidt naar de eerste verdieping, waar een lange gang zeven elegante slaapkamers en zeven badkamers met elkaar verbindt. Op de tweede verdieping is er nog een slaapgedeelte dat eindigt met een charmant klein terras met uitstekende zonblootstelling.
Deze exclusieve en spectaculaire villa aan zee te koop in Forte dei Marmi is niet alleen de perfecte plek om zomervakanties te houden, maar het is ook een geweldig huis gedurende het hele jaar.

Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Lucca
Gemeente: Forte dei Marmi

Type: luxevilla

Binnenoppervlakte: 390 m2
Buitenoppervlak: 1.000 m2

3 verdiepingen
7 slaapkamers
7 badkamers
Details van hoge kwaliteit
Terras
Portiek
Zwembad

Lucca 35 km - Pisa 40 km - Pistoia 75 km - Florence 125 km - Siena 180 km - La Spezia 50 km

Ref: 3443
Prijs: 5M tot 10M

villa's in versilia

forte dei marmi
Villa met zwembad

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Forte dei Marmi, aan de Toscaanse kust, is een exclusieve badplaats van het zogenaamde Versilia- gebied en dankt zijn naam aan het fort in het stadscentrum en het marmer dat daar vanuit de Apuaanse Alpen werd vervoerd en vervolgens over zee werd verscheept .
Door de jaren heen heeft de stad de charmes van een groeiend aantal mensen gewonnen, waaronder acteurs, zakenmensen, internationale beroemdheden en sporters die het hebben gekozen als een favoriete bestemming voor hun zomervakantie.
Dit is een groen gebied waar luxueuze droomhuizen worden omringd door tuinen in volle bloei, op een steenworp afstand van de zee; het is een high-end gebied waar u luxe winkels, disco's en clubs kunt vinden die over de hele wereld beroemd zijn: Forte dei Marmi is de perfecte bestemming voor diegenen die luxe en natuur willen combineren met glamour en ontspanning en omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. omgeving gemaakt van groene gebieden en stranden.
In de afgelopen jaren hebben veel investeerders luxe villa's van grote waarde gekocht in Forte dei Marmi, zodat het Toscaanse gebied zijn charme en populariteit heeft vergroot.