Prachtige Luxe Villa In De Heuvels Bij Prato | Lionard 

Prachtige luxe villa in de heuvels bij Prato

59 foto
Prachtige historische luxe villa te koop in het mooie heuvellandschap bij Prato, niet ver van Florence.
Het vastgoed dat tussen eind 18de en begin 19de eeuw is gebouwd, bestaat uit twee wooneenheden en enkele bijbehorende gebouwen; de gezamenlijke woonoppervlakte is 900 m2. Het uitzicht op de omgeving is werkelijk bijzonder mooi.
De voorname villa met twee verdiepingen heeft een ruime en elegante entree. Er zijn drie grote zitkamers, een eetkamer, een woonkeuken, en in het slaapgedeelte vijf slaapkamers en vier badkamers; voorts is er een ruim gedeelte met dienstvertrekken en een zolderverdieping die voor bewoning is geschikt.
De vertrekken zijn modern ingericht, wat een mooie combinatie is met het historisch aanzien van het pand; de ambiances zijn elegant en sfeervol, prachtig afgewerkt en met smaakvol meubilair ingericht.
De tweede wooneenheid bestaat uit acht vertrekken en drie badkamers. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een klein tweekamerappartement voor het personeel.
Dit exclusieve luxe huis bij Prato is omringd door bijna 9000 m2 terrein in terrassen en geheel omheind. Het terrein bestaat uit een eeuwenoud bos, een sierlijke Italiaanse tuin en een moestuin; hier buiten zijn eveneens een taveerne in ongepleisterd steen, de 'limonaia' (de traditionele kas voor citroenplanten) met een binnenbad en een groot panoramisch terras.
Dit luxueuze historische vastgoed op het Toscaanse land is zondermeer een perfecte woning voor wie op luxe is gesteld: alle denkbare modern comfort is aanwezig op deze rustige privélocatie vlak bij de stad Prato.
Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Prato

Type: historische luxe villa

Woonoppervlakte: 900 m2
Perceeloppervlakte: 9000 m2

Hoofdvilla: 600 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4

Dependance: 8 vertrekken, 3 badkamers

'Limonaia' (traditionele kas voor citroenplanten) met binnenzwembad
Eeuwenoud bos
Italiaanse tuin
Moestuin
Taveerne in ongepleisterd steen


Toscane - Prato: Florence 21 km - Montecatini Terme 27 km - Lucca 58 km - San Gimignano 67 km - Pisa 78 km - Viareggio 82 km - Golfclub Le Pavoniere 4 km - Thermen Tamerici 21 km - Vliegveld Florence 15 km.
Ref: 1108
Prijs: 2.5M tot 5M

villa's toscane

florence
real estate toscane

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Prato

De stad Prato in Toscane ligt centraal in het vlakke gebied tussen Florence – Prato – Pistoia. Prato heeft verschillende historisch interessante monumenten en karakteristiek voor talloze gebouwen, vooral uit de Middeleeuwen, is het veelvuldig gebruik van specifieke lokale materialen: twee soorten marmer in twee verschillende kleuren.
In Prato zijn veel belangrijke kunstwerken van schilders uit de periode van de 14de eeuw tot de Renaissance in het Museo Civico dicht bij Palazzo Pretorio: een collectie werken van Filippo Lippi en Fillipino Lippi, Bernardo Daddi, Giovanni da Milano en Botticelli.
Hedendaagse kunst is opgesteld in het Centro per l’Arte Contemporanea “Luigi Pecci”.
Van oudsher is de economie van Prato gebaseerd op de textielindustrie en door het groeiend aantal inwoners is deze industrie in zeer specialistische segmenten onderverdeeld. Economische groei zit voornamelijk in de dienstverlenende sector: in het bank- en verzekeringswezen en in de vrije beroepen.
Omdat Prato een steeds belangrijker stad is geworden, ook vanwege de nabijheid van Florence, is in de loop der tijd het aantal luxe villa’s in de prachtige en weelderig begroeide heuvels rondom deze stad enorm toegenomen.