Prachtig Neoklassiek Paleis Te Koop In Cremona | Lionard 

Prachtig neoklassiek paleis te koop in Cremona

full screen
30 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Dit prachtige neoklassieke gebouw te koop ligt in het hart van het historische centrum van Cremona .
Dit paleis te koop dateert uit de 18e eeuw en is het resultaat van een transformatie gewild door markies Antonio , een verlichte aristocraat die hield van muziek en kunst en wenste een respectabele locatie voor zijn collecties schilderijen, muziekinstrumenten en vergaderingen van de Philarmonic Academy.
Dit paleis met twee verdiepingen heeft een oppervlakte van ongeveer 3.000 m2: op de eerste verdieping bevinden zich een aantal prachtige kamers die zijn versierd met koepels en kariatiden , waar de Philarmonic Academy meerdere keren bijeenkwam; de begane grond is volledig gerenoveerd.
Dit paleis staat momenteel onder de bescherming van het bureau Cultureel Erfgoed. Het heeft in totaal 15 slaapkamers en 14 badkamers en wordt gebruikt als locatie voor culturele tentoonstellingen, concerten, conferenties en evenementen.
Prachtige fresco's, cassetteplafonds, kroonluchters van Murano-glas, prachtige marmeren zuilen en standbeelden sieren deze exclusieve neoklassieke plek.
Het gebouw kijkt ook uit op de binnenplaats van dit pand, die 200 m2 groot is, en is omgeven door een prachtig park van ongeveer 1.000 m2.

Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Cremona
Gemeente: Cremona

Intern oppervlak: 3.000 m2
Buitenoppervlak: 1.200 m2

15 slaapkamers
14 badkamers
Binnenplaats
Tuin

Milaan 95 km - Brescia 56 km - Desenzano del Garda 70 km - Bergamo 100 km - Milano Malpensa luchthaven 150 km

Ref: 3450
Prijs: € 4.500.000

historisch gebouw cremona

historisch paleis in Lombardije
historische gebouwen te koop in Cremona

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Cremona

Cremona , een stad in het zuiden van Lombardije, staat bekend als de stad van de drie T 's: turòon, Turàs, tetàs
Gesticht door Hercules volgens een legende, werd het feitelijk gesticht in de periode van de Romeinse republiek en werd het al snel een vitaal centrum van de Po-vallei, met een amfitheater voor spelen, een forum en monumentale thermale baden.
Het belangrijkste deel van het stadscentrum is het middeleeuwse Piazza del Comune, een betoverende gedeelde plaats waar ook enkele van de belangrijkste middeleeuwse monumenten van Italië te vinden zijn, zoals de kathedraal en zijn doopkapel, de Torrazzo, de Loggia dei Militi en het Palazzo Comunale.