Prachtig Luxe Huis Te Koop In Punta Ala | Lionard 

Prachtig luxe huis te koop in Punta Ala

full screen
53 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
De nieuw gebouwde luxe villa te koop is gelegen in het meest waardevolle gebied van Punta Ala. Het pand met uitzicht op de Toscaanse zee is gebouwd in een verhoogde en rustige ligging. Het kan gemakkelijk te bereiken vanaf Pisa en Grosseto luchthavens. In dit gebied zijn er vele villa's van grote waarde dat, net zoals deze, te respecteren landschappelijke en esthetische beperkingen bescherming gegeven door de oppertoezicht om deze bijzondere landschappen te beschermen. Op slechts 150 meter afstand van de villa is er een van de mooiste golfbaan in Toscane, omgeven door het groen van de Maremma.
Het park rond het pand is 1.550 mq breed en heeft twee toegangen tot het gebouw, één aan elke kant, een prachtige zonnige zwembad en een parkeerplaats voor vier auto's. De grond hellingen naar beneden naar de zee en is bedekt met een dikke en geurige mediterrane Scrub.
Het droomhuis is 270 mq breed en ontwikkelt zich op twee niveaus. Op de begane grond is een ruimte gewijd aan alleen en één voor de gasten het personeel te vinden. Beiden hebben een slaapkamer met badkamer. Dan zult u een keuken en een ruime woonkamer, waar er een lunch, een zitkamer en een studio te vinden.
Alle kamers kijken uit op een groot overdekt terras, dat gebruikt kan worden als een woonkamer.
op de eerste verdieping zult gij het slaapgedeelte met vier slaapkamers met prachtige terrassen met uitzicht op de zee en vier badkamers. In de kelder zijn er te wijnkelders.
De villa is zorgvuldig ontworpen om alle mogelijke comfort en de exclusieve positie te bieden in Punta Ala biedt een uitzonderlijke kwaliteit van het leven, mede dankzij de milieu-kwaliteit officieel erkend door Lega Ambiente en het gebrek aan de lawaaierige sociale leven.


.Technical Details
Regio: Tuscan
District: Grosseto
Gemeente: Castiglione della Pescaia
Resort: Punta Ala

Type: luxe villa met uitzicht op de zee

Inner oppervlakte: 270 mq
Buiten oppervlakte: 1.550 mq

3 verdiepingen
4 slaapkamers
zwembad
wijnkelder
4 parkeerplaatsen

Castiglione della Pescaia 20 km - 20 km Follonica - Grosseto 40 km - Piombino 45 km - Monte Argentario 90 km - Rome 215 km


Ref: 1338
Prijs: Tot 2.5M

punta ala villas

villa te koop
luxe huizen

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Punta Ala

Castiglione della Pescaia en de omliggende plaatsen zoals Punta Ala, het openbaar vervoer van de kust van de Maremma, worden steeds meer geëist door mensen die aan zee luxe villa. Haar grootste kracht is de typische mediterrane klimaat en het groen van het gebied, de heldere en transparante zee.
Veel droom huizen zijn onlangs gebouwd met het oog op de toenemende vraag Italiaanse en internationale VIP's te voldoen.
In 2005 was dit bekende vakantie bestemming toegekend van Legambiente en Touring Club voor zijn milieu-kwaliteit. De Toscaanse kust is echt de beste plek waar je kunt leven of uw vakantie doorbrengen aangenaam.