Prachtig Landgoed Te Koop In Lucca | Lionard 

Prachtig landgoed te koop in Lucca

full screen
65 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In de buurt van Lucca , in het hart van Toscane en zeer dicht bij het stadscentrum, is deze prachtige luxe villa te koop.
Een intieme positie biedt een grote privacy aan het pand en maakt het mogelijk om te genieten van het weelderige en ongerepte landschap rondom het, met grote uitzettingen van dikke bossen, wijngaarden en olijfgaarden. Deze zijn ook onderdeel van de 16 hectare van het terrein van dit landgoed, waar een prachtig zwembad is gelegen en de mogelijkheid biedt een prive-helipad te bouwen.
De belangrijkste villa dateert uit de 16e eeuw, in de volgende eeuw werd het een klooster en werd vervolgens omgebouwd tot een huis door een van de meest invloedrijke nobele families van dit gebied, die tot het midden van de 1900's leefde.
Dit zorgvuldig gerenoveerde landgoed toont nog steeds al zijn pracht en is dus een van de meest buitengewone gebouwen in deze regio. Dit complex is ongeveer 1.200 m2 groot en bestaat uit de hoofdvilla en drie bijgebouwen die gemakkelijk kunnen worden gebruikt als bijgebouwen voor gasten of als recreatiezalen.
Elke kamer van dit landgoed, inclusief de prive-kapel, is versierd met prachtige fresco's die de artistieke smaak van verschillende perioden, van de 17e tot de 19e eeuw, benadrukken. Hoogwaardig meubilair en verfijnde details zorgen ook voor de royale en tijdloze sfeer van dit buitengewone luxe huis in Lucca.

Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Lucca
Gemeente: Capannori

Type: periode luxe villa

Binnenoppervlak: 1.200 m2
Buitenoppervlak: 16 hectare

7 slaapkamers
Studie-bibliotheek
Privé-kapel
Zwembad
Geraffineerde details

Lucca 15 km - Florence 70 km - Pisa 26 km - Forte dei Marmi 45 km - Siena 140 km

Ref: 3212
Prijs: 2.5M tot 5M

Periode villa

Villa te koop lucca
Lionard luxe onroerend goed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca

Deze charmante periode luxe villa is gelegen in Lucca in Toscane , een stad van grote schoonheid, en met een rijke en controversiële geschiedenis: geboren als een Ligurische nederzetting volgens sommige historici, hoewel anderen geloven dat het Etruskische oorsprong heeft.
Lucca is bekend om zijn aantal luxe villa's en historisch prestigieuze landgoederen, en heeft veel van zijn oude structuren bewaard, zoals het amfitheater, het forum en de romaanse kerken.
Vervolgens bezet door de Gothen en later de Byzantijnen, Lucca, de thuisbasis van deze prachtige luxe woning te koop, werd een van de belangrijkste hoofdsteden van het Lombardije.
In de daaropvolgende jaren zijn er vele rijken gestegen en gevallen, maar één ding waar we zeker van zijn is dat Lucca een van de belangrijkste middeleeuwse steden in Italië was, waarvan de rijke geschiedenis en de pracht nog steeds zichtbaar zijn.