Prachtig Hotel Aan Zee Aan De Kust Van Amalfi | Lionard 

Prachtig hotel aan zee aan de kust van Amalfi

full screen
55 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In een bijzondere positie, hoog op de rotsen van de kust van Amalfi, is er dit prachtige luxe hotel te koop.
Deze eigenschap heeft een totale oppervlakte van 2,2 hectare, van de provinciale weg langs de kust naar de zee en het is te bereiken via een eigen weg die op dit moment heeft wat restauratiewerken en heeft twee toegangen, één voor auto's en één voor voetgangers. Een brede pad leidt naar een groot terras gebruikt als een zomertuin, versierd met bloempotten en cotto vloeren; Vanaf het terras is het mogelijk om toegang te krijgen tot de onderste verdiepingen van het landgoed.
Het plan voor het gebouw grondig volgde alle wetten met betrekking tot de bescherming van het kustgebied, zodat het landgoed is in perfecte harmonie met de omgeving, die behoren tot de meest pittoreske in Italië.
Het hotel is verdeeld over zes niveaus voor een totale oppervlakte van 2.500m2 en heeft 27 slaapkamers voor de gasten, evenals verschillende gemeenschappelijke ruimtes en technische ruimten.
Er is een goed uitgeruste industriële keuken, een eetkamer met ongeveer 100 zitplaatsen, een wasruimte, een receptie en een bar. Uitzicht op een van de vele terrassen van dit prestigieuze hotel te koop is er een verwarmd binnenzwembad met een whirlpool, vloer- en muurverwarming, LED-verlichting en een sound diffusie-systeem.
De spa is voorzien van alle gemakken en beschikt over een sauna, een Turks bad, een emotionele douche, een massageruimte en toiletten.
Dit exclusieve luxehotel heeft, dankzij de zeer waardevolle positie, een adembenemend compleet beeld van sprookjesachtige landschappen, die kan oplopen tot Capri en de Sirenusas archipel op zeer heldere dagen.

Technical Details
Regio: Campania
Provincie: Salerno
Gebied: AMALF Coast

Type: zee luxehotel

Binnenoppervlak: 2500 m2
Externe oppervlakte: 2,2 hectare

6 verdiepingen
27 slaapkamers
Receptie
Bar
restaurant hall
panoramische terrassen
Binnenzwembad
Spa
Prive toegang tot de zee

Salerno 40 km - Napels 63 km - Capodichino Airport 67 km - Rome 280 km - Capri 1 h

Ref: 1271
Prijs: Op aanvraag

Amalfikust hotel

luxehotel
lionard hotel

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Amalfi kust

De prachtige kust van Amalfi is een stuk van de kust in de regio Campania, in Zuid-Italië.
Met uitzicht op de baai van Salerno, de locatie van dit prachtige luxe hotel te koop, is deze locatie bekend over de hele wereld voor de adembenemende schoonheid van het landschap en de zee, maar ook voor de charmante dorpjes die het omringen, elk met zijn eigen tradities en sterke culturele invloeden.
Beroemde lokale produceert, prachtige luxe villa's, prestigieuze hotels, heerlijk eten, natuurlijke schoonheden, en elke vorm van comfort zijn wat zal u te mogen begroeten op de kust van Amalfi, een paradijs van het Italiaanse schiereiland.
In dit unieke landschap, zo goed bekend en geliefd over de hele wereld, vindt u de ideale droomhuis voor uw vakantie te vinden of om te leven in het hele jaar door, genieten van het milde en aangename klimaat, alsmede de grote schoonheid van dit gebied.