Dakappartement Te Koop In Cortina D’ampezzo | Lionard 

DAKAPPARTEMENT TE KOOP IN CORTINA D’AMPEZZO

1 foto
In een van de meest populaire wintersportlocaties in Italië, vlakbij het centrum van Cortina, staat een nieuw en exclusief dakappartement te koop in een residentie die echt karakteristiek is voor de Dolomieten. Bij het ontwerpen van het vastgoed is rekening gehouden met het natuurlijke berglandschap en de traditionele bouwstijl in Cortina d’Ampezzo. Het appartement bevindt zich op een gunstige locatie met uitzicht op het mondaine Cortina in het dal en dicht bij de skipistes, die direct vanuit het huis bereikbaar zijn.
Het luxe appartement met een oppervlakte van ongeveer 212 m2 bevindt zich in een compleet gerenoveerd appartementencomplex op een rustige locatie en is bijzonder aangenaam door het zonlicht in de middaguren. Het complex beschikt over een privé-tuin, een grote ondergrondse garage en een van buitenaf onzichtbaar parkeerterrein.
Het dakappartement op de tweede en hoogste etage van het gebouw bestaat uit twee slaapkamers, een garderoberuimte, twee badkamers, een ruime salon en een keuken. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het appartement is een terras, waarvan een met uitzicht op het fascinerende berglandschap. Een grote ruimte in het souterrain met een taveerne, een sanitaire ruimte, een kelder en een laundry completeert dit exclusieve vastgoed.Technical Details Regio: Veneto
Gemeente: Cortina d'Ampezzo
Zone: Cortina d'Ampezzo

Type: Dakappartement te koop

Woonoppervlakte: 212 m2
Perceeloppervlakte: -

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Salon: 1
Keuken: 1
Overige ruimtes en technische lokalen
Garage
Kelder

Veneto - Cortina d'Ampezzo: Belluno 61 km - Golfclub Miramonti Cortina 1 km - Thermen van de Dolomieten 24 km - Vliegveld Belluno 40 km - Snelweg, afslag Venetië 52 km.
Ref: 0283A
Prijs: 5M tot 10M

exclusieve appartementen

huizen te koop
luxe villa's

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Cortina d'Ampezzo

Het is niet met zekerheid te zeggen wanneer deze streek voor het eerst werd bewoond, maar een document uit 1156 bevestigt de aankoop van een perceel door de gebroeders Giovanni en Paganello in deze streek die toen Ampezzo del Cadore heette.
In de valleien in de Dolomieten waren veel Romeinse nederzettingen en hier heeft zich van oudsher een eigen taal kunnen ontwikkelen, een vermenging van plaatselijke dialecten met het Latijn: het Ladino, een taal die nu nog steeds wordt gesproken.
Na de val van het Romeinse Rijk is er weinig bekend over de geschiedenis van Cortina d’Ampezzo. Lange tijd was het gebied doelwit van plunderingen van de Longobarden en werd het door de Franken onder leiding van keizer Karel de Grote bezet.
In de vijftiende eeuw kwam het gebied onder het bestuur van de Republiek van Venetië, waarmee het altijd al handel had gedreven.
De fundamentele ontwikkeling van de stad begon in de negentiende en twintigste eeuw met de aanleg van de internationale Alemagna-route. In de periode tussen de twee wereldoorlogen werden de eerste kabelbanen geconstrueerd. Deze twee factoren, de internationale route en de kabelbanen, waren bepalend voor de bevolkingsgroei en de ontwikkeling van Cortina als wintersportcentrum. Het gevolg was dat in 1956 de Olympische Winterspelen in Cortina d’Ampezzo zijn gehouden waardoor deze plaats nog bekender is geworden.