Oud Kasteel Te Koop Bij Trento | Lionard 

Oud kasteel te koop bij Trento

full screen
56 foto
Schitterend kasteel uit begin veertiende eeuw te koop midden in het weelderig groene landschap van de regio Trentino-Zuid-Tirol in Noord-Italië. Hier waren eens Prinses Sissi en Frans Josef van Oostenrijk te gast en twee portretten in een van de kasteelzalen memoreren hun aanwezigheid.
Het pand heeft een grote visuele impact en is momenteel een wonderschone privéresidentie, waar elke vierkante meter een ver verleden symboliseert, en wel de tijd van de mysterieuze fascinerende Middeleeuwen.
Deze romantische maar ook imposante vesting is altijd eigendom geweest van aristocratische families uit de streek en is in de loop der eeuwen verbouwd en uitgebreid dankzij de aandacht en zorg van de eigenaars, die het kasteel voor verval hebben behoed en de waarde en het prestige ervan hebben geconserveerd.
Nu is dit beslist een heel fascinerende aristocratische residentie, karakteristiek met de hoekige torens, zeventiende-eeuwse ramen en een architectuur die aan een Middeleeuwse stijl refereert, maar tegelijkertijd gecombineerd is met de functionele aspecten waar een moderne woning aan hoort te voldoen.
De totale woonoppervlakte van het pand is meer dan 2000 m2 verdeeld over het kasteel, 1670 m2, en de portierswoning oftewel de toren van 400 m2. Er zijn negen slaapkamers, die met groot raffinement zijn ingericht met antiek meubilair en er zijn zes badkamers.
Ongeveer 2.9 hectare terrein ligt rondom dit luxueuze kasteel en een groot gedeelte hiervan is beplant met appelbomen, de beroemde specialiteit van de streek Trentino.
Het vastgoed biedt een grote mate van privacy en de historische schoonheid van het pand is indrukwekkend; ook de locatie is indrukwekkend met adembenemend mooie uitzichten op de bossen, de heuvels en de bergen op de achtergrond met een weelderige vegetatie.

Technical Details
Regio: Trentino-Zuid-Tirol
Provincie: Trento

Type: oud kasteel

Woonoppervlakte: 2070 m2
Perceeloppervlakte: 2.9 hectare

Kasteel: 1670 m2
Toren: 400 m2

Begane grond: kelders, vroegere kapel, badkamer, garage, laundry
Eerste verdieping: salon, 2 vertrekken, eetkamer, studio, veranda, gastenbadkamer, 3 slaapkamers, badkamer, facilitaire vertrekken met voorraadkamer en keuken
Tweede verdieping: salon, recreatiesalon, ruimte met pingpong tafel, bibliotheek, extra zitkamer, 6 slaapkamers, 3 badkamers

Aanleg zwembad mogelijk


Trento 45 km - Gardameer 90 km - Bolzano 38 km - Cortina d'Ampezzo 170 km - Venetië 255 km - Milaan 270 km.Ref: 21219
Prijs: 2.5M tot 5M

kastelen te koop

kasteel
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Trento

Trento is een prachtige stad in Noord-Italië met een interessante historie en schitterende architectuur; het is bovendien een stad die bekend staat om zijn kwalitatief hoge levensstandaard.
Karakteristiek voor de stad, die beschut ligt door de bergen van de Adigevallei, zijn de berglandschappen met adembenemend mooie panorama's en de mogelijkheid om avontuurlijke wandelingen te maken over de talloze bergpaden.
In de omgeving van de stad Trento staan luxe villa's, panden uit de Renaissance en oude kastelen die een geheel vormen met het ongerepte natuurschoon, dat nog helemaal ontdekt kan worden.
In de stad zijn interessante culturele routes langs de Romaans-Gotische kathedraal, de Fontein van Neptunus, de vele musea en in de omgeving zijn talloze tochtjes te maken voor wie van de natuur wil genieten en zich op een gezonde manier wil ontspannen.