Mooie Villa Te Koop Dicht Bij Florence | Lionard 

Mooie villa te koop dicht bij Florence

full screen
50 foto
Niet ver van Florence is dit mooie, luxueuze en typisch Toscaanse huis te koop.
Het pand met een woonoppervlakte van 890 m2 is momenteel opgesplitst in drie grote, onafhankelijke appartementen. Elk appartement heeft twee verdiepingen, die door een prachtige stenen trap met elkaar zijn verbonden.
Op de begane grond is het woongedeelte gesitueerd met lichte zitkamers, smaakvolle salons en eetkamers en met een veranda langs alle kanten van het pand. De bovenverdiepingen zijn het slaapgedeelte met in elk appartement twee slaapkamers.
De afwerking en het bouwmateriaal bij de renovatie van deze luxe villa is echt traditioneel Toscaans: hout, terracotta, smeedijzer en steen. Het plafond met houten balken in de grote salon harmonieert mooi met de arcades en grote stenen kolommen, die de diverse woonvertrekken onderverdelen. In alle grote en luxueuze badkamers is prachtig marmer als afwerking gebruikt.
Er is een groot park van 5000 m2 met voornamelijk grasvelden, hoge cipressen en verschillende andere soorten grote bomen; ook zijn er veel hagen en terracotta siervazen met bloeiende planten.
De veranda aan de voorzijde van de villa is ingericht met banken, ligbedden, parasols enz. en wordt ook gebruikt om buiten te eten.
Het oprijlaantje van dit luxe huis bij Florence dat te koop is, is ook 's nachts verlicht en eindigt bij de drie praktische parkeerplaatsen, vlak bij het toegangshek.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Florence

Type: luxe villa - luxe appartementen

Woonoppervlakte: 890 m2
Perceeloppervlkte: 5000 m2

Appartement 1: 373 m2
Appartement 2: 217 m2
Appartement 3: 169 m2

Veranda
2 kelders
Overdekte parkeerruimte

Vliegveld Florence 9 km - Snelweg A1 5 km - Vliegveld Pisa 80 km - Lucca 40 km - Siena 55 km - Forte dei Marmi 70 km Ref: 1606
Prijs: 2.5M tot 5M

luxe huis

villa's florence
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence - heuvels

Florence, wereldwijd bekend als de kunststad bij uitstek, heeft een patrimonium van onschatbare waarde aan kunstwerken, stadspaleizen en monumenten die de stad transformeren tot een schitterend openluchtmusem. Piazza della Signoria met Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi is het historisch centrum van deze stad. Vlakbij zijn de Dom met de majestueuze koepel van Brunelleschi, de Klokkentoren van Giotto en het Baptisterium met de beroemde bronzen deuren.
De rivier de Arno stroomt midden door de stad waar overal schitterende luxe villa's en panden van onschatbare historische en architectonische waarde staan. Van alle bruggen over de Arno is Ponte Vecchio uniek met de karakteristieke juwelierswinkeltjes op de brug en gelukkig is tijdens de tweede wereldoorlog deze brug niet gebombardeerd. De Corridoio Vasariano boven de Ponte Vecchio verbindt de Uffizi op de rechteroever van de Arno met Palazzo Pitti op de linkeroever van de Arno. In de stadswijken op deze linkeroever, de zogeheten Oltrarno, de overkant van de Arno, zijn wel meer dan honderd jaar oude werkplaatsen waar op ambachtelijke wijze typisch Toscaanse objecten worden gemaakt en waar de sfeer van het vroegere Florence nog hangt, zoals die door Vasco Pratolini en Marcello Vannucci is beschreven.