Moderne Villa In Brianza Te Koop | Lionard 

Moderne villa in Brianza te koop

full screen
44 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In de groene en rustige wijk Brianza , op korte afstand van Monza en Milaan, is deze moderne villa te koop.
Deze villa is ontworpen door Massimo Meda, een internationale kunstenaar en voorvader van het driedimensionalisme, en heeft dus zeer specifieke vormen.
Deze geometrische en hoekige villa heeft een eenvoudige witte gevel naast verschillende handgemaakte artistieke betonblokken die zijn versierd met driedimensionale reliëfs die de natuur in een geometrische vorm weergeven.
Deze accommodatie heeft een totale oppervlakte van 280 m2. Op de begane grond bevindt zich een lichte en ruime woonkamer met een woonkamer, een eetkamer, een woonkeuken en een handgemaakte ruimte met een pelletkachel waar u aangename ontspannen momenten kunt doorbrengen.
De twee bovenste verdiepingen zijn de thuisbasis van het slaapgedeelte, bestaande uit vier slaapkamers, waaronder twee zeer comfortabele suites met een tweepersoonsbed en drie badkamers.
Deze exclusieve villa te koop is meesterlijk versierd met belangrijke meubels, verfijnde houten vloeren en hoogwaardige afwerkingen.
Het zeer verzorgde buitengedeelte beschikt over een gebied met waterwerken omgeven door de natuur.
In de kelderverdieping is er een ruime garage met directe toegang tot de villa en enkele andere technische ruimtes om dit landgoed te koop aan te bieden.
Dit te koop staande huis is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een privé-oase van rust zonder de diensten en gemakken van de steden op te geven.
Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Monza e Brianza

Binnenoppervlakte: 280 m2
Extern oppervlak: -

3 niveaus
4 slaapkamers
Tuin
Garage


Monza 10 km - Milaan 25 km - Lecco 30 km - Como 62 km - Milaan Malpensa luchthaven 70 km

Ref: 3650
Prijs: € 1.500.000

villa's in Lombardije

villa's in brianza
villa's te koop in brianza

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Brianza

Gelegen op slechts een paar kilometer van Milaan en Monza , deze luxe woning te koop is in een zeer rustige en private omgeving. De stad waar ons landgoed staat, is van oude oorsprong en heeft een zeer belangrijk verleden, dat een prestigieus architecturaal en artistiek erfgoed biedt.
Bovendien maakt de nabijheid van Milaan, een regionale hoofdstad vol geschiedenis en belangrijke religieuze, civiele en militaire gebouwen, deze locatie nog meer wenselijk.
De nabijheid van de meren Como en Lecco is ook relevant omdat dit wereldberoemde interessante plaatsen zijn en gewild bij de internationale jetset.