Luxueuze Residentie Bij Grosseto | Lionard 

LUXUEUZE RESIDENTIE BIJ GROSSETO

20 foto
In een van de mooiste en interessantste dorpen van de Maremmen, de streek in Zuid-Toscane, staat deze prachtige boerenhoeve te koop. Wie het geluk heeft hier te wonen, geniet van een uniek natuurschoon met bergen, heuvels en de Middellandse Zee.
Het exclusieve pand staat op een zeer gunstige locatie in de tamelijk vlakke streek van Saturnia en heeft daarom een grandioos uitzicht over het landschap.
Het betreft een oude boerenhoeve die deskundig is gerestaureerd en nu een charmante residentie is. Het vastgoed bestaat uit een centraal gesitueerd pand van 250 m2 en een dependance met een loggia, in totaal 95 m2 groot. Het bijbehorend terrein is een hectare groot en vanwege de ligging kan men genieten van een weids landschappelijk panorama: van het golfterrein van de nabije thermen van Saturnia tot aan de Middellandse Zee ter hoogte van Grosseto.
Het voornaamste pand telt twee verdiepingen: de begane grond met twee slaapkamers, een badkamer, een zitkamer, een keuken, een eetkamer en ook twee loggia's; op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers.
De dependance die eveneens te koop is, bestaat uit een slaapkamer, een badkamer, een zitkamer met kitchenette en een loggia, waar men heerlijk in de schaduw zit.
Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Grosseto
Zone: Saturnia

Type: boerenhoeves te koop - real estate Toscane

Woonoppervlakte: 345 m2
Perceeloppervlakte: 1 hectare

Voornaamste pand: 250 m2
Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Keuken
Eetkamer
Zitkamer

Dependance: 95 m2
Slaapkamer
Badkamer
Zitkamer

Overige ruimtes en technische lokalen: 5
Zwembad
Terrein: 1 hectare


Toscane - Grosseto: Grosseto 49 km - Meer van Bolsena 47 km - Florence 191 km - Perugia 112 km - Orvieto 69 km - Thermen en Golfclub Saturnia 3 km - Argentario 22 km - Vliegveld Fiumicino Rome 149 km - Snelweg, afslag Orvieto 70 km.
Ref: 0167
Prijs: € 1.300.000

landelijk huis toscane

luxueuze villa
historische residenties

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Grosseto

Poggio Murello is een lokaliteit bij het stadje Manciano in het gemeentelijk gebied van Grosseto. De eerste woningen hier dateren uit eind achttiende eeuw en vervolgens ontwikkelde het stadje zich op een systematische manier langs de weg naar de kerk. In de omtrek ontstonden groepjes huizen op initiatief van de landeigenaren en de veehoeders die hun kuddes naar de Maremmen brachten.
Het ontstaan van dit Toscaanse dorpje is te herleiden tot ongeveer begin elfde eeuw, toen het een bezitting van de familie Aldobrandeschi was, die de 'Rocca', de vesting, liet bouwen, die nu het gemeentehuis is. In de veertiende eeuw werd het stadje plus het grondgebied veroverd door de stad Orvieto, daarna stond het onder het bestuur van de familie Orsini van Pitigliano; later werd het door de Medici-familie van Florence bestuurd en weer later maakte het deel uit van het Groothertogdom van Toscane.
Het oude centrum van dit plaatsje in de Maremmen, Zuid-Toscane, is geheel middeleeuws met tal van monumenten en gebouwen, waaronder de indrukwekkende kerk San Leonardo. In deze kerk die kort geleden is gerestaureerd, zijn enkele belangrijke kunstwerken, onder andere het prachtige schilderij van de patroonheilige van het stadje gemaakt door de plaatselijke schilder Paride Pascucci; de 'Torre dell'Orologio' vlak bij de kerk, de 'Cassero Senese', die samen met de 'Rocca' van de Aldobrandeschi-familie nu het gemeentehuis is, de kerk Santissima Annunziata in het nieuwe deel van het stadje en tenslotte het stadspark met het standbeeld van Pietro Aldi, een andere lokale schilder.