Luxe Villa Te Koop In Toscane | Lionard 

LUXE VILLA TE KOOP IN TOSCANE

16 foto
Op een opvallende plek in de dicht begroeide heuvels bij Arezzo is dit luxe landhuis met een prachtig uitzicht op de stad te koop. Een typisch Toscaans boerenhuis op het land is verbouwd tot deze luxe landelijke villa in natuursteen en gerestaureerd met traditionele materialen van Toscane.
Bij dit belangrijke vastgoed hoort ongeveer twee hectare grond; een hectare vlakker terrein met wijngaarden, noten- en fruitbomen en een hectare met olijfbomen voor biologische olijfolie.
Bij het luxe Toscaanse huis is een panoramisch zwembad met een onregelmatige belijning, dat rondom is afgewerkt met een stenen rand en een watervalletje.
Het huis bestaat uit twee verdiepingen met op elke verdieping een appartement; de gezamenlijke oppervlakte is 704 m2.
De indeling van de begane grond is als volgt: een ruim studeer/werkvertrek, twee slaapkamers met elk een privébadkamer, een laundry, een aparte badkamer, een salon en een grote keuken.
De eerste verdieping is bereikbaar met de trap binnenshuis of met de trap buiten en vervolgens via een kleine loggia. Deze verdieping bestaat uit een salon met een open haard, zes slaapkamers waarvan twee met eigen badkamer, twee andere badkamers, een ruime keuken in gemetseld baksteen en met openslaande deuren, een keuken met open haard en een bergruimte.
Naast het centrale bouwvolume van het huis bevindt zich een taveerne op de begane grond en de voormalige hooiopslag op de eerste verdieping. In de ruime taveerne met een stenen vloer en een plafond met houten balken zijn een keuken, een eetkamer en een overdekte buitenruimte met een op hout gestookt fornuis.
De vroegere hooiopslagruimte bestaat uit twee verdiepingen: op de begane grond is de garage en op de eerste verdieping zijn een studio met een open haard, een houten vloer, een plafond met houten balken en een dubbele glazen wand die helemaal geopend kan worden.
Bij dit vastgoed horen een kapelletje en enkele facilitaire ruimtes.

Technical Details Regio: Toscane
Gemeente: Arezzo
Zone: Arezzo

Type: luxe huis - boerenhoeve te koop

Woonoppervlakte: 704 m2
Perceeloppervlakte: 2 hectare

Slaapkamers: 8
Badkamers: 7
Salons: 2
Keukens: 4
Eetkamers: 2
Overige facilitaire ruimtes: 7
Zwembad
Kapel
Garage
Terrein: 2 hectare


Toscane - Arezzo: Arezzo 14 km - Cortona 36 km - Città di Castello 41 km - Florence 80 km - Perugia 91 km - Golfclub Casentino 22 km - Vliegveld Florence 101 km - Snelweg, afslag Arezzo 18 km.
Ref: 0163
Prijs: Tot 2.5M

luxe landhuizen te koop

agrarisch bedrijf toscane
villa's in lucca

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Arezzo

Arezzo, al een klein plaatsje in de tweede eeuw v.C., heeft zich tot een belangrijk knooppunt ontwikkeld tussen de grotere steden in Toscane en de Etruskische liga in de Povlakte. Tegenwoordig is Arezzo een stad van belang in Toscane.
De grote bloei van Arezzo in de dertiende eeuw heeft tot het bouwen van nieuwe stadsmuren en talloze publieke gebouwen en torenhuizen geleid. 
Arezzo dat aan de kant van de Gibellijnen stond, oude landadel in steden die tegen het pauselijk gezag was, breidde haar macht over een steeds groter grondgebied met de nabijgelegen dalen uit. De stad voerde oorlog met de grote naburige steden Siena en Perugia, maar werd verslagen door de Welfen van Florence, aanhangers van de paus, in de heroïsche slag bij Campaldino in 1289. Funest voor Arezzo was het bestuur van eerst de Medici-familie, van 1434 tot 1569, en later de Loraine-dynastie, van 1737 tot 1859. In 1560 gaf Groothertog Cosimo, telg van de Medici-familie, het bevel de stad te vernietigen.
De zestiende eeuw in Arezzo wordt bepaald door de veelzijdige kunstenaar Giorgio Vasari (1511 – 1574): architect van Palazzo delle Logge en de reconstructie van de abdijkerk; schilder en kunsthistoricus, die het beroemde boek over de levens van illustere Italiaanse architecten, schilders en beeldhouwers heeft geschreven; adviseur van de Groothertog en in die functie een autoriteit in het culturele en artistieke leven in Toscane.