Luxe Villa Te Koop In Lucca | Lionard 

LUXE VILLA TE KOOP IN LUCCA

87 foto
In de prachtige omgeving van Toscane staat deze luxueuze villa te koop. De villa is omgeven door weelderig groen, een prachtig park met eeuwenoude bomen, evergreens, mooie struiken dat grenst aan een kleine natuurlijke vijver. Geurige en kleurrijke bloemen geven nog meer kleur en leven aan de toch al mooie gevels van rode en witte bakstenen. Het prachtige zwembad past perfect in dit plaatje, en, omgeven door bomen en bloemen maakt dit het geheel tot een oase van rust en welzijn. Bij het zwembad staat een mooi gebouw, volledig ingericht en uitgerust met alle voorzieningen die u  nodig hebt om een barbecue met vrienden te organiseren, of beter nog: een romantisch diner. De meubels rondom het zwembad zorgen voor een gevoel van luxe en ontspanning. Diezelfde sfeer heerst ook in de villa, dankzij de grote lichte woonkamer en elegante inrichting. Ook de andere kamers (drie suites, drie slaapkamers) ademen luxe en comfort. Daarnaast is elke ruimte ook praktisch en functioneel, zonder dat de esthetische factor ooit uit het oog wordt verloren. De villa combineert eenvoud en elegantie, gratie en luxe, en is een huis om het hele jaar door van te genieten.
Technical Details Regio: Toscane
Gemeente: Lucca
Zone: Lucca

Woonoppervlak: 620m²
Perceeloppervlak: 40000m²

Park
Vijver
Zwembad

Grote woonkamer
3 suites
3 slaapkamers

Villa verdeeld over drie verdiepingen

Toscane-Lucca: Pisa 30 km - Lucca 10 km - Forte dei Marmi 45 km - Golf club Vicopelago 12 km - Thermen 20 km - Luchthaven Pisa 35 km - Snelweg afrit Lucca-Oost 10 km
Ref: 2541
Prijs: Op aanvraag

villa in Toscane

luxe villa's te koop
luxe onroerend goed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca

Toscane - Lucca.
Lucca is een stad van grote schoonheid en rijke geschiedenis. Volgens sommigen was het een Ligurische nederzetting, volgens anderen is het van oorsprong Etruskisch. Later werd het een Romeinse stad, in de 12e eeuw een commune en vervolgens een onafhankelijke republiek. Lucca was een van de belangrijkste steden in het middeleeuwse Italië en werd rijk door de handel in zijde. De republiek viel geregeld in andere handen tot het  in 1805 aan de Fransen toebehoorde, en Napoleon het een koninkrijk maakte met zijn zus Elisa op de troon. Sinds 1860 behoort Lucca tot het rijk van Italië.
Lucca is een van de belangrijkste Italiaanse kunststeden, gekend om zijn stadsmuren en het historisch centrum dat nog altijd in oorspronkelijke vorm te bewonderen is, met diverse exclusieve architectonische elementen.