Luxe Villa Te Koop In Het Mugello Gebied | Lionard 

Luxe villa te koop in het Mugello gebied

full screen
39 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Aan de oevers van Florence , niet ver van de afrit van de snelweg Barberino di Mugello , is dit prachtige huis in rustieke stijl te koop.
Deze woning is 510m hoog, het terrein is ongeveer 13 hectare groot en is omringd door charmante bossen met beuken, eiken en kastanjebomen.
In deze grote tuin vindt u een prachtig zwembad, een tennisbaan en een klein meer. Hier is het mogelijk om te ontspannen terwijl u geniet van een uniek en ongerept landschap, terwijl u tussen oude olijfbomen en lange evergreens loopt.
De belangrijkste villa is verdeeld in twee onafhankelijke appartementen. Het appartement op tuinniveau meet ongeveer 300 m2 en heeft twee verdiepingen. De toegangsweg leidt naar een grote woonkamer gescheiden van de eethoek, terwijl de keuken naar het zwembad leidt. Aan de linkerkant van de ingang bevindt zich een trap naar de slaapruimte, waar er vijf slaapkamers en drie badkamers zijn.
Buiten is er een groot terras op tuinniveau, met een eethoek uitgerust met een barbecue onder een portiek.
Het tweede appartement, dat ongeveer 150 m2 meet, ligt op de tweede verdieping van de villa en is bereikbaar vanaf een externe trap. De toegangsdeur leidt direct naar de woonkamer, terwijl een gang naar het slaapplaats leidt, met drie slaapkamers en twee badkamers.
Om dit luxueuze pand te verkopen, is er ook een bijgebouw van steen met een prachtig panoramisch terras. Het is tegenover de hoofdvilla, 140 m2 groot en heeft twee verdiepingen. Achter het huis is er ook een groot gebied dat gebruikt wordt als parkeerplaats.
Dit droomhuis heeft een bevoorrechte positie, net voor de bergen die het gebied van Mugello verdelen uit Emilia Romagna. Het is beschermd tegen de koude winterwind en geniet van een zeer aangenaam mediterraan klimaat.

Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Florence
Gemeente: Barberino di Mugello

Type: luxe villa

Binnenoppervlak: 590 m2
Buitenoppervlak: 13 hectare

Hoofd villa: 450 m2
Bijgebouw: 140 m2
Zwembad
Tennisbaan
Bowling green
Meertje
Parkeerplaats

Florence 30 km - Bologna 80 km - Lucca 90 km - Forte dei Marmi 120 km - Siena 100 km

Ref: 1861
Prijs: € 2.000.000

Luxe huis

Villa's in Toscane
Villa met zwembad

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Barberino di Mugello

Florence , de charmante hoofdstad van Toscane, heeft veel monumenten en historische gebouwen, maar is ook de thuisbasis van vele villa's in het historische centrum of op de heuvels rondom de "wieg van de renaissance".
Florence ligt in een scenografische positie, in het midden van een brede vallei, omringd door de heuvels van Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale en Bellosguardo. In dit landschap zijn er talrijke luxe eigenschappen, maar ook veel periodieke en prestigieuze villa's
Er zijn vele attracties die de stad Florence te bieden heeft. Naast de genoemde monumenten en gebouwen zijn er beroemde pleinen, historische theaters en bruggen, de muren en deuren van de stad en de charmante dorpjes verspreid over het Toscaanse platteland en versierd door de verschillende Uitzicht die een regio kenmerken die wereldberoemd is om zijn schoonheid en elegantie.
Iedereen die een exclusieve woning wenst te kopen, vindt u er zeker van dat u het beste vindt in de prachtige omgeving van Toscane.