Luxe Villa Te Koop In De Groene Brianza | Lionard 

Luxe villa te koop in de groene Brianza

full screen
56 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze elegante villa te koop is in de groene Brianza gebied en het bevindt zich in een groot park van meer dan 10.000 m2
Deze drie verdiepingen tellende landgoed heeft een totale interne oppervlakte van ongeveer 1.000 m2 en bestaat uit twee appartementen die op de begane grond zijn verbonden door een overdekt zwembad en een grote een elegante patio met een barbecue.
Elk appartement beschikt over een woonkamer met een open haard en een eethoek, een woonkeuken, twee slaapkamers en badkamers, voor een totaal van zes slaapkamers en vier badkamers.
Sommige majestueuze interne trappen gemaakt van marmer en smeedijzeren leiden naar de bovenverdieping, waar sprake is van een open studie met uitzicht op de woonkamer eronder. Op deze verdieping is er ook het slaapgedeelte met kamers met eigen badkamer.
De woonkamer op de begane grond leidt naar de beneden verdieping, die wordt gebruikt voor ontspanning en entertainment en is voorzien van een gesprek ruimte die is uitgerust met een bar en een biljarttafel, een speeltuin voor kinderen, een ruimte voor video games, een bioscoopzaal met meer dan 20 comfortabele fauteuils, en een volledig ingerichte fitnessruimte; Er is ook een gang die leidt naar de wasruimte. Op deze verdieping is er ook een temperatuurgestuurde kelder.
Deze villa te koop kamers worden gekenmerkt door hun moderne vormgeving, die elegant wordt gecombineerd met houten vloeren, marmer, verfijnde lambrisering en veel aandacht voor detail.
Dit luxe landgoed is omgeven door een spectaculaire tuin met een Engels gazon die fijn is beplant met een grote verscheidenheid aan planten en hoge bomen. Het beschikt ook over een speeltuin voor kinderen, een voetbalveld en een romantische tuinhuisje die ideaal is voor diners met familie en vrienden.
Deze villa te koop is de perfecte oplossing voor mensen die graag in nauw contact met de natuur, dat is th e belangrijkste kenmerk van het Brianza gebied, maar willen ook dicht bij alle voorzieningen en diensten die worden aangeboden door de belangrijkste steden van het te zijn regio. Het centrum van Milaan ligt op slechts 25 km afstand.

Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Monza e Brianza
Gebied: Brianza

Externe oppervlakte: 1 hectare
Binnenoppervlak: 1000 m2

6 slaapkamers
4 badkamers
Overdekt zwembad
Tuin
Sportschool
Biljartzaal met bar
bioscoop
Video speelzone en speeltuin
Barbecue
Wijnkelder

Monza 15 km - Milan 30 km - 25 km Lecco - Como 25 km - Bergamo 55 km - Milan Malpensa Airport 55 km

Ref: 1760
Prijs: € 6.000.000

brianza

brianza villas
villa te koop brianza

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Brianza

Milan is van Romeinse oorsprong, maar heeft nog steeds meer oude herinneringen, met verbindingen naar de Keltische bevolking, die diep en ongetwijfeld culturele tekenen verliet nog voor de Romeinse overheersing.
De omgeving heeft veel torrents die, sinds het begin der tijden hebben diepe depressies en golvingen geproduceerd, en het beschikt over zeer grote groene gebieden, verfraaid door de populaire villa's.
Dit gebied was ook het decor van vele hevige gevechten, die een climax met de vernietiging van Milaan en de omliggende gemeenten door Barbarossa bereikt; daarna werd het een belangrijk commercieel kruispunt in de 14e eeuw dankzij de hoofdweg van Milaan naar Como.
De geschiedenis van de toenmalige kleine stad had ook een zeer donkere periode, in combinatie met twee plagen, dat vele steden gevonden tussen 1575 en 1630, het veroorzaken van dood, verderf en ellende.
En toch, zelfs in die jaren, verschillende adellijke landgoederen werden gebouwd, gewijd aan amusement en afleiding van de stad leven: deze na verloop van tijd werd het centrum voor de reorganisatie van de landbouwgrond in grote bedrijven, waarvan sommige bestaan ​​nog steeds en zijn tijdloze waarde.
Milan is momenteel de stedelijke en economische centrum van Noord-Italië, het heeft weten te behouden en te beschermen haar extreme schoonheid en het behoud van de prachtige landschap. Gelegen op slechts een korte afstand van de Lombard metropool, dit gebied is gemakkelijk te bereiken.