Luxe Villa Te Koop Bij Lucca | Lionard 

LUXE VILLA TE KOOP BIJ LUCCA

50 foto
Deze schitterende luxe villa bij Lucca is op de fundamenten van enkele panden gebouwd, die van voor het begin van de elfde eeuw dateren. De opdrachtgever uit het verre verleden was een aristocratische Lombardische familie, die ook diverse andere panden in deze streek liet bouwen, ondermeer de kerk van S. Maria, die op de overblijfselen van een middeleeuwse kerk staat.
Het vastgoed dat te koop is, bevindt zich in een rustige en voornamelijk residentiële zone, die de hoogste mate van privacy garandeert, samen met nog de authentieke charme van deze landelijke omgeving.  
De luxe residentie staat op slechts enkele kilometers afstand van het centrum van Lucca en is makkelijk bereikbaar. De hoofdingang met een groot automatisch hek geeft toegang tot de privéweg met parkeerplaats voor de auto's. Het uitzicht op de heuvels rondom is werkelijk fenomenaal.
De hoofdentree van het pand ligt op het noorden en is bereikbaar via de trap buiten. Een grote tuin met prachtige planten en bomen ligt op het oosten, de kelders half onder de grond zijn op het westen georiënteerd en aan de zuidkant staat de waterput. De grote openslaande deuren op de begane grond en de ramen op de bovenverdiepingen zorgen voor veel daglicht in alle vertrekken.
Aan de oostkant van de villa ligt het prachtige grote (144 m2) zwembad met een trampoline en omringd door perken met sierplanten.
De exclusieve privétoegang, de grote tuin met het zwembad, het prachtig beplante park met de vijver en de privéparkeerplaats, het uitgestrekte agrarisch terrein met een wijngaard en olijfbomen zijn factoren, die het hele vastgoed uiterst waardevol maken. Deze exclusieve villa die bovendien over alle moderne faciliteiten beschikt, heeft een grote historische en landschappelijke waarde.
De mooi gepleisterde gevels van de villa zijn verfraaid met elementen in 'pietra serena', de typisch Toscaanse steensoort, zoals de deuromlijstingen, de architraven boven de verschillende ramen en de raamkozijnen. Op de begane grond zijn de vloeren voornamelijk met terracottategels belegd en in de slaapkamers ligt parket.
Op de bovenste verdieping onder het dak en in de badkamers is gebruik gemaakt van het resistente materiaal 'gres porcellanato'. De traptreden zijn in 'pietra serena'. Alle inrichtingselementen alsmede de afwerking accentueren het prestige van dit luxe historische vastgoed bij Lucca.
 


Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Lucca

Type: luxe villa met zwembad

Woonoppervlakte: 850 m2
Perceeloppervlakte: 3 hectare

Garage: 60 m2
Zwembad: 144 m2
Landhuisje: 138 m2
Stal: 100 m2
Voormalige schapenstal: 45 m2
Vijver
Bos
Wijngaard
Grasveld met vijver
Olijfboomgaard


Toscane - Lucca: Pisa 30 km - Florence 62 km - Lucca 15 km - Forte dei Marmi 37 km - Golfclub 5 km - Thermen 18 km - Skipistes 48 km - Vliegveld Pisa 39 km - Snelweg 15 km. 
Ref: 2990
Prijs: Op aanvraag

villa's lucca

luxe vastgoed toscane
villa met zwembad

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca

Deze imponerende luxe villa met een zwembad staat in Toscane, in de nabijheid van Lucca, een prachtige historische stad, ook een rijke en qua ontstaan omstreden stad: volgens sommige historici was Lucca oorspronkelijk een Ligurische nederzetting, volgens andere experts een Etruskische stad. Lucca, een locatie met luxueuze villa’s en historisch waardevolle residenties, heeft talrijke interessante bezienswaardigheden: het amfitheater, het forum, Romaanse kerken en niet te vergeten de mooie stadsmuren.
Lucca, de plaats waar vlakbij deze schitterende villa te koop staat, werd eerst door de Goten veroverd, later door de Byzantijnen en werd weer later een van de belangrijkste steden van het Rijk van de Longobarden. In de loop der eeuwen is de stad in handen gevallen van diverse machthebbers. 
Het staat vast dat Lucca een van de machtigste steden in de Middeleeuwen was en haar vroegere prestige en grandeur zijn tot op de dag van vandaag zichtbaar.