Luxe Villa Bij Florence Met Een Adembenemend Uitzicht | Lionard 

LUXE VILLA BIJ FLORENCE MET EEN ADEMBENEMEND UITZICHT

65 foto
Deze schitterende luxe villa die vlak bij Florence te koop staat, heette vroeger, eind negentiende eeuw, het 'Torenhuis' of 'Herenhuis'. Dit bijzondere vastgoed heeft de afgelopen eeuwen talloze illustere Toscaanse families als eigenaar gehad en heeft ook talloze renovaties en restauraties ondergaan. Halverwege de veertiende eeuw vond de uitbreiding plaats van de oorspronkelijk dertiende eeuwse toren. Van 1530 tot 1904 zijn continu vernieuwingen aangebracht, maar altijd met de intentie de architectonische schoonheid en originele structuur te conserveren. De toegepaste materialen en de precisie waarmee deze werkzaamheden zijn uitgevoerd, zijn het beste bewijs hiervoor.
Ambachtelijk gebakken terracotta uit Impruneta, 'pietra serena', de karakteristieke Toscaanse steensoort uit Firenzuola, massief cipressen- en kastanjehout voor de ramen, deuren en het dakgebinte, pleisterwerk op de traditionele manier uitgevoerd: het resultaat is een smaakvolle en charmante ambiance.
De buitengewoon gunstige ligging in de glooiende heuvels bij Florence, met tien hectare landerijen en bossen en een adembenemend mooi uitzicht op Florence maakt dit eersteklas vastgoed een waardevol, kostbaar bezit.
De Toscaanse villa die te koop is, is in zeven appartementen van verschillende grootte onderverdeeld. Alle appartementen zijn smaakvol gestoffeerd en gemeubileerd en kenmerken zich door een uitgekiende combinatie van antiek en modern, van verleden en heden, met de charme van vroeger en de nieuwste technologische faciliteiten: al deze aspecten zijn totaal in balans.
Het één hectare grote park aan de rand van kastanje-, dennen- en eikenbossen is verfraaid met een fantastisch, scenografisch gesitueerd zwembad in trapeziumvorm. In een gedeelte van het zwembad is doorstromend water vanuit de twee meter hoge waterval. In een aparte hoek vlak naast het zwembad bevindt zich het jacuzzibassin.
In de villa die te koop wordt aangeboden, is een wellnesscentrum met een verwarmd zwembad, een jacuzzi, een sauna en 'emotie'-douches in het souterrain, dat een prachtig plafond met gewelven in antiek terracotta heeft.
Een ruime parkeerplaats, designverlichting en accurate details completeren deze wonderbaarlijk mooie Toscaanse villa.
Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Florence
Zone: omgeving van Florence

Type: historische villa - Toscaanse villa

Woonoppervlakte. 600 m2
Perceeloppervlakte: 10 hectare

Appartementen: 7
Zwembad met waterval
Outdoor jacuzzi
Wellnessfaciliteiten: verwarmd zwembad - massagezwembad - sauna - 'emotie'-douches
Ruime parkeerplaats


Florence 15 km - Livorno 111 km - Siena 82 km - Vliegveld Pisa 98 km
Ref: 0702
Prijs: 2.5M tot 5M

historische villa's

historische residentie
toscaans vastgoed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence, de hoofdstad van Toscane, is uitzonderlijk mooi en blijft altijd weer fascineren door de vele historische monumenten en stadspaleizen. In de binnenstad van Florence bevinden zich talrijke historische residenties, maar ook in de nabije glooiende heuvels rondom de ‘wieg van de Renaissance’, zoals de Italianen zeggen. De ligging van Florence is werkelijk scenografisch: in het midden van een wijd dal als amfitheater en rondom de lieflijke heuvels van Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale en Bellosguardo. In dit panorama bevinden zich exclusieve, waardevolle Toscaanse landhuizen en historische villa’s.
De stad heeft de bezoeker een overvloed aan moois te bieden. Behalve de bekende en beroemde bezienswaardigheden zijn er ook prachtige pleinen zoals Piazza della Signoria, Piazza Santa Croce, de pleinen van San Lorenzo en Santo Spirito. De historische theaters als de Pergola, Verdi, Goldoni, Niccolini en Pulcini zijn interessant, de stadspoorten en vooral de reeks bruggen over de Arno, Ponte Vecchio, Santa Trinità, Ponte alle Grazie en Ponte alla Carraia.
Wie een historische villa wenst te kopen in de sublieme stedelijke en landelijke setting van Florence, kan een pand vinden dat voor honderd procent aan alle persoonlijke eisen voldoet.