Luxe Villa Net Buiten Florence Te Koop | Lionard 

Luxe villa net buiten Florence te koop

full screen
55 foto
In de lieflijke contreien van Florence, op nog geen twintig minuten afstand van de stad, is deze prachtige luxe villa te koop.
Dit typisch Toscaanse vastgoed bestaat uit een prachtige voorname villa uit de negentiende eeuw en een indrukwekkende uitkijktoren uit de dertiende eeuw, opgetrokken in ruw stenen blokken; beide panden zijn perfect gerenoveerd en zijn nu twee elegante residenties.
De luxueuze voorname residentie bestaat uit twee verdiepingen en is 500 m2 groot. Op de begane grond bevindt zich een grote salon met een open haard, grenzend aan de eetkamer en aan de patio buiten aan de tuinkant; verder zijn er een keuken en een slaapkamer met badkamer.
De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers waarvan een met een balkon en twee grote tweepersoonsslaapkamers met een badkamer; vanuit een van deze slaapkamers is er toegang tot een overdekt terras.
De scenografische middeleeuwse toren telt zes verdiepingen met een gezamenlijk woonoppervlak van 100 m2. Op de begane grond is de zitkamer met open haard en toegang tot de patio buiten; op de eerste verdieping is een keuken, op de tweede en derde verdieping een slaapkamer met een badkamer; op de vierde verdieping is een andere zitkamer met een open haard en met een prachtig uitzicht op het omringende landschap. In de toren is een souterrain, dat zowel van buitenaf als van binnen toegankelijk is en dienst kan doen als bar of wijnproeflokaal.
Een prachtig park van ongeveer twee hectare rondom de villa en toren staat borg voor veel privacy en er zijn schitterende plekjes met mooi verzorgde tuinen, terrassen en wandelpaadjes te midden van al het groen, zodat men kan genieten van de bossen en heuvels. Buiten op het vastgoed is ook een ruime parkeerplaats voor auto's.
Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Florence

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 600 m2
Perceeloppervlakte: 2 hectare

Hoofdvilla: 500 m2
Verdiepingen: 2
Slaapkamers: 5

Toren: 100 m2
Verdiepingen: 6
Slaapkamers: 2


Florence 18 km - Vliegveld Florence 19.5 km - Snelweg A1 17 km - Lucca 100 km - Vliegveld Pisa 116 km - Forte dei Marmi 133 km - Viareggio 125 km.
Ref: 0963
Prijs: Tot 2.5M

villa's toscane

luxe huizen florence
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence - heuvels

Florence is de hoofdstad van Toscane, die wereldwijd bekend is om haar onweerlegbare fascinerende schoonheid; niet voor niets noemen de Italianen deze stad 'La Bella'. Florence is niet alleen de stad van monumenten en historische stadspaleizen, maar ook een locatie met buitengewoon mooie luxe villa's, vaak met een enorm historisch prestige, in het centrum of in de heuvels rondom 'de wieg van de Renaissance'.
Florence ligt midden in een dal met daar omheen de glooiende heuvels van Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale en Bellosguardo. In dit landschappelijke panorama staat een aanzienlijk aantal droomhuizen waar veel vraag naar is.
In Florence zijn talloze bezienswaardigheden, maar ook beroemde pleinen zoals Piazza della Signoria en het Domplein, het Santa Croceplein en het plein van de Medici-kerk San Lorenzo; er zijn beroemde historische theaters zoals La Pergola, Verdi, Goldoni, Niccolini en Pulcini; er zijn de prachtige bruggen over de Arno zoals Ponte Vecchio, Santa Trinita, Ponte alle Grazie en Ponte alla Carraia; er zijn gedeeltes van de oude stadsmuren en enkele stadspoorten.
Wie van plan is een exclusief huis te kopen, vindt in de sublieme stad Florence en in de prachtige heuvels net daar buiten absoluut een pand, dat helemaal beantwoordt aan alle persoonlijke wensen.