Luxe Villa Op Argentario | Lionard 

LUXE VILLA OP ARGENTARIO

32 foto
Luxe villa direct aan de heerlijke zee van Argentario te koop. Het uitzicht is uniek en zeer exclusief, want de luxueuze woning staat in een zeer gewilde en gewaardeerde badplaats aan de kust van Toscane in Italië.
Rondom de villa ligt een groot terras met direct uitzicht over de kristalheldere Middellandse Zee. De op zich al suggestieve locatie is nog luxueuzer met het prachtige doorstroomzwembad op een panoramische plek waar rondom ligbedden en ligstoelen staan, zodat op de meest comfortabele manier van de warme zomers genoten kan worden.
De echte meerwaarde van het vastgoed is de directe eigen toegang tot het privéstrand, waar totale rust en het maximum aan privacy gegarandeerd zijn.
Deze luxe villa op Argentario is geheel gelijkvloers gebouwd. De indeling is als volgt: zes slaapkamers met elk een eigen badkamer, twee royale salons en een moderne, goed geoutilleerde keuken. Vermeldenswaard is de masterslaapkamer, die op een iets hoger niveau ligt ten opzichte van de begane grond.
De interieurs van de villa zijn ruimtelijk en licht door de brede raampartijen, die een warme en intieme ambiance hebben gecreëerd, mede dankzij het uitzicht over zee.
De inrichting en afwerking van de vertrekken is essentieel maar tegelijkertijd elegant, zoals dat het beste luxe 'Real Estate in Italy' betaamt.
Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Grosseto
Zone: Argentario

Type: villa aan zee in Toscane - luxe real estate

Woonoppervlakte. 350 m2
Perceeloppervlakte: 100 m2

Slaapkamers: 6
Badkamers: 8
Keuken
Ruime salons: 2
Panoramisch terras
Zwembad

Eigen toegang tot privéstrand


Toscane - Grosseto - Argentario: Orbetello 4 km - Eilanden van de Toscaanse Archipel 20 minuten - Thermen 1 km - Golfclub 5 km - Vliegveld Rome 90 km.
Ref: 0552
Prijs: 5M tot 10M

luxe villa aan zee

luxe villa argentario
luxe villa toscane

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Argentario

Argentario, een van de mooiste lokaliteiten aan de kust van Toscane, is tegenwoordig een zeer gewilde toeristische bestemming en personen uit de hele wereld willen hier graag een huis bezitten.
Het territorium van Argentario is bergachtig met hoge rotskusten en wordt gekarakteriseerd door een uitbundige typisch mediterraanse vegetatie met olijfbomen, wijngaarden, fruitbomen en palmenbossen.
De hoofdrol speelt natuurlijk de kristalheldere blauwe Middellandse Zee in dit paradijselijke oord in Toscane, vandaar dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een exclusief mooi huis op Argentario waar ze heerlijke zomers kunnen doorbrengen.