Luxe Villa Met Een Torentje Te Koop Bij Rome | Lionard 

Luxe villa met een torentje te koop bij Rome

49 foto
In een zeer mooie lokaliteit in de omgeving van Rome staat deze luxe villa te koop, midden in de groene heuvels van Lazio en met een prachtig uitzicht op het Albanomeer.
Rondom de exclusieve residentie ligt zeven hectare terrein waarvan 1.5 hectare het prachtige park is met mooi verzorgde gazons, grote hoge bomen, perken, schitterende hortensia's en veel andere bloeiende struiken. Een symmetrisch gebouwde dubbele stenen trap, visueel heel decoratief, vormt de afscheiding van het park met het grote zwembad, een voetbalveld en een sierlijk waterbassin.
De villa heeft twee ingangen. De hoofdingang op de verdieping iets hoger dan de begane grond is via de stenen trap buiten bereikbaar en bevindt zich aan de kant met de indrukwekkende toren.
Het gezamenlijk woonoppervlak is meer dan 300 m2 verdeeld over vier verdiepingen plus het torentje op de vijfde verdieping. Het torentje is momenteel in gebruik als facilitaire ruimte. Er zijn in totaal zeven slaapkamers, waarvan vijf tweepersoonsslaapkamers met een eigen badkamer en twee slaapkamers met meerdere eenpersoonsbedden en een externe badkamer.
In de villa is ook een appartement voor het personeel beschikbaar en verder zijn er in het souterrain kelders. De grote terrassen zorgen voor een fantastisch mooi uitzicht en voor een schitterende lichtinval en goede ventilatie van de vertrekken.
Bij de villa die te koop is, hoort eveneens een ruraal pand waar de huisbewaarders van het vastgoed wonen.
Technical Details
Regio: Lazio
Provincie: Rome

Type: luxe villa met zwembad

Woonoppervlakte: 300 m2
Perceeloppervlakte: 7 hectare

Verdiepingen: 5
Torentje
Slaapkamers: 7
Park: 1.5 hectare
Zwembad
Voetbalveld
Dependance
Terrassen: 2
Kelders


Lazio - Rome: Rome 25 km - Internationaal vliegveld Leonardo da Vinci Rome 40 km - Spoorwegstation 1.5 km - Haven van Civitavecchia 90 km.
Ref: 1139
Prijs: € 3.000.000

rome

luxe villa's
villa's met zwembad

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Rome

Rome, de hoofdstad van Italië, is bekend als 'de eeuwige stad' met een rijke historie en onbeschrijfelijke aantrekkingskracht. De eerste wereldstad van de westerse wereld, het hart van de antieke beschaving, hoofdstad van het Romeinse Rijk en bakermat van de Latijnse taal: geen stad ter wereld heeft zo’n afwisselende en boeiende geschiedenis.

Het gebied rondom Rome is heel gevarieerd met een steeds weer ander landschap: bergen en heuvels (de beroemde zeven heuvels van Rome), vlakke gebieden langs de rivier de Tevere en het meer van Bracciano, voorts het riviereiland in de Tiber en de zandstranden van Ostia.

Niet te tellen zijn de monumenten en bezienswaardigheden in de stad. Om een paar voorbeelden te geven: het Colosseum, het Forum van de keizers, het Pantheon, de S. Pietersbasiliek in Vaticaanstad, de Lateranen, het Campidoglio, talrijke stadspaleizen, wonderschone fonteinen (Trevi, Barcaccia, Quattro Fiumi, Nettuno, Naiadi), fascinerende pleinen (S. Pietro, Navona, di Spagna, della Repubblica, Venezia), historische arcaden, eeuwenoude bruggen en nog zo veel meer.

Er zijn veel exclusieve straten en residentiële wijken voor de elite. In deze zones zijn prachtige luxe villa’s, elegante prestigieuze appartementen, schitterend vastgoed van onschatbare waarde. Ook in de omstreken van Rome bevinden zich dergelijke uiterst luxueuze residenties, in de groene heuvels van Lazio of bovenop bergen en heuvels, op exclusieve locaties en op korte afstand van Rome, met alles wat de stad te bieden heeft onder handbereik.