Luxe Villa In Versilia Bij Lucca Te Koop | Lionard 

LUXE VILLA IN VERSILIA BIJ LUCCA TE KOOP

full screen video
47 foto
Deze luxe villa staat te koop op een locatie tussen de Toscaanse kust en de stad Lucca. In de loop der eeuwen heeft deze veertiende-eeuwse residentie haar oorspronkelijke structuur geheel weten te bewaren. De vroegere eigenaren van dit bijzondere pand waren invloedrijke families en vooraanstaande aristocratische dynastieën, die het prestige en de charme van deze voorname, statige villa hebben weten te continueren.
Het vastgoed is in zeven exclusieve appartementen opgesplitst, met grote goed verlichte en luxueuze interieurs ingericht met kostbare stijlmeubels, die een elegante, smaakvolle eenheid vormen met de algehele entourage.
De slaapkamers zijn met waardevolle inrichtingselementen verfraaid zoals bedden met kolommen, plafonds met gedecoreerde tongewelven of plafonds met houten gebinten, kostbaar keramiek en stucwerk; alle slaapkamers kijken op de tuin of op het zwembad uit.
De salons zijn eveneens prachtig ingericht met kristallen kroonluchters, gedecoreerde plafonds, open haarden met stenen of marmeren schoorsteenmantels, stijlmeubilair en grote, brede ramen. Aan alles is de uiterste zorg en aandacht besteed en alles heeft bijgedragen tot het creëren van een elegante, gedistingeerde harmonie.
Een schitterend groot park ligt rondom de villa die bij Lucca te koop is. Te midden van de weelderige beplanting ligt een prachtig zwembad, ideaal om te ontspannen en verkoeling te zoeken op warme, zonnige zomerdagen.
Deze villa in Versilia is een prachtexemplaar: een geslaagde combinatie van een luisterrijk verleden met de meest moderne faciliteiten, zonder ook maar iets af te doen aan het raffinement en de sierlijkheid van dit fascinerende tijdloze pand.

Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Lucca
Zone: Versilia

Type: luxe villa - historische villa

Woonoppervlakte: 1800 m2 (villa 1600 m2, 'limonaia' 200 m2)
Perceeloppervlakte: 12.000 m2

Appartementen: 7
Luxueuze afwerking
Park
Zwembad


Toscane - Lucca: Lucca 20 km - Viareggio 10 km - Forte dei Marmi 10 km - Pisa 25 km - Vliegveld Galileo Galilei 30 km.
Ref: 0662
Prijs: 2.5M tot 5M

luxueuze villa

exclusieve residentie
luxe woonverblijf

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca-Versilia

Deze elegante exclusieve villa staat in Toscane in de omgeving van Lucca, een prachtige stad met een rijk verleden.
In en bij Lucca bevinden zich luxe villa's en historisch waardevolle panden en in de stad zijn tal van monumenten, die getuigen van een belangrijk en glorieus verleden: het amfitheater, het forum, de romaanse kerken en de oude stadsommuring. Lucca was in een ver verleden eerst bezet door de Goten, vervolgens door de Byzantijnen en werd weer later een van de hoofdsteden van het Longobardische Rijk. De stad heeft tal van verschillende machthebbers gekend, maar zeker is dat Lucca in de Middeleeuwen een invloedrijke en machtige stad was, waarvan nu nog de tekenen zijn te bespeuren.
Belangrijke bezienswaardigheden en plekken zijn Piazza dell'Anfiteatro, de stadsmuren, Piazza San Michele, Piazza San Martino, de Dom, de kerk San Michele in Foro, Torre Giunigi, Palazzo Ducale en Teatro del Giglio.
In de omtrek van Lucca zijn tal van interessante kleinere plaatsjes: enkele bevinden zich dicht bij de Apuanen, andere liggen dicht bij de Toscaanse kust Versilia. In deze stadjes met eveneens een rijke historie en architectonisch belangrijke monumenten staan luxe villa's en exclusieve, authentiek Toscaanse residenties.