Luxe Villa In Valdinievole | Lionard 

Luxe villa in Valdinievole

71 foto
Deze prachtige luxe villa in Valdinievole, een bijzonder mooi dal, is in opdracht van Groothertog Ferdinand I, kleinzoon van Lorenzo De'Medici, gebouwd in het begin van de zeventiende eeuw, vlak bij de thermale baden.
Het complex is geheel in zijn oorspronkelijke luister hersteld, het resultaat van een langdurige en zeer zorgvuldige renovatie in opdracht van de huidige eigenaars.
Het totale woonoppervlak is 7000 m2. De voorname villa telt 33 exclusieve slaapkamers waarvan het merendeel op de oude binnenplaats en de schitterende tuin uitkijkt; qua architectuur en afmetingen zijn dit echte suites. De slaapkamers zijn met groot raffinement ingericht, elegant en stijlvol, en bieden het maximum aan modern comfort. Er zijn vier exclusieve slaapkamers met hemelbedden en een entresol, twee masterslaapkamers waarvan een met een open haard en bij deze beide slaapkamers hoort een ruime zitkamer.
Vier grote zalen met een gezamenlijke oppervlakte van 2500 m2 zijn geschikt voor alle soorten evenementen; in de tuin staan een tensostructuur van 350 m2 en een dependance van 120 m2.
Het klooster (1200 m2) dat bij luxueuze vastgoed hoort, moet gerestaureerd worden.
De meer dan een hectare grote groenzone vormt het decor van dit buitengewone vastgoedcomplex. Behalve een parkeerplaats is er ook een schitterend zwembad van 75 m2 in de tuin aangelegd. Het zwembad met rondom de grote relaxzone met ligbedden en ligstoelen om te zonnen en volledig te ontspannen bevindt zich op een rustige beschutte plek aan de achterkant van de villa en is omgeven door het schilderachtige Toscaanse landschap met groene grasvelden, bossen en glooiende heuvels.
Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Pistoia

Type: historische villa

Woonoppervlakte: 7020 m2
Perceeloppervlakte: 10.672 m2

Villa: 2850 m2
Slaapkamers: 33
Conferentiezalen: 4
Tensostructuur: 350 m2
Dependance: 120 m2
Klooster: 1200 m2
Zwembad: 15 bij 15 meter
Restaurant
Parkeerplaats


Toscane - Pistoia: Florence 50 km - Lucca 20 km - Pisa 50 km - Forte dei Marmi 60 km - Thermen 7 km - Montecatini Terme 7 km.
Ref: 1143
Prijs: 5M tot 10M

villa's toscane

luxe hotel
pistoia

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Valdinievole

Niet ver van de bekende toeristische bestemmingen in Toscane tussen Florence, Lucca en Pisa, ligt de provincie Pistoia met zijn prachtige heuvellandschap en een rijk historisch en cultureel erfgoed.
Valdinievole is een groene streek in deze provincie, die in het zuidwesten aan de provincies Lucca en Florence grenst. Valdinievole heeft een rijk en gevarieerd aanbod voor toeristen die van kunst houden, van de bergen (skiën) houden; er zijn beroemde thermale baden en faciliteiten voor congresgangers; natuurliefhebbers en fijnproevers komen in deze streek volledig aan hun trekken. 
De Middeleeuwen, Renaissance en Barok hebben hun sporen nagelaten: 'palazzi' en loggia's, kerken, suggestieve lokaliteiten en kastelen, maar ook talrijke luxe villa's en ander exclusief vastgoed staan her en der verspreid in deze streek.
In veel Toscaanse dorpen en stadjes worden braderieën en dorpsfeesten gehouden, wat een fantastische gelegenheid is om de echte tradities en manier van leven in dit prachtige gebied te leren kennen.