Luxe Residentie In Het Hart Van Toscane | Lionard 

LUXE RESIDENTIE IN HET HART VAN TOSCANE

full screen full screen video
61 foto
Niet ver van Siena is dit grote en statige pand te koop in de heuvels van Toscane met ontelbare olijfbomen en wijngaarden. Het landgoed is 160 hectare groot en bestaat uit een luxe voorname villa en diverse rustieke panden, de vroegere boerderijen die verbouwd zijn tot exclusieve huizen van grote waarde. Casole d'Elsa is een middeleeuws dorp in het hart van Toscane, op vijftig kilometer afstand van Florence en op twintig kilometer afstand van Siena, dus op een buitengewoon gunstige locatie. De huidige eigenaar is een familie, die sinds 1919 het schitterende landgoed in bezit heeft.
Het belangrijkste gedeelte van het voorname landgoed, de hoofdvilla, dateert uit de zestiende eeuw en is uniek te noemen vanwege de schoonheid van het pand en de historische, fascinerende uitstraling.
In 1920 is deze historische residentie geheel gerestaureerd waarbij de typisch Toscaanse architectonische elementen en de cultuurhistorisch waardevolle elementen zijn geconserveerd zoals onder andere de zestiende-eeuwse fresco's, die aan de schilder Beccafumi worden toegeschreven.
Naast de belangrijke hoofdvilla staat een klein gehuchtje dat bij het vastgoed hoort. Het bestaat uit diverse gebouwen: een voormalig schooltje, een kapel, een boerderij, een exclusief ruraal huis en andere panden, die vroeger de stallen waren en nu in gebruik zijn als opslagruimtes, garage en wijnkelders.
De schitterende villa staat in een groot park met de karakteristieke lange laan omzoomd met cipressen, die de entree van het landgoed is.
De villa zelf is 2500 m2 groot, de andere gebouwen hebben een gezamenlijke oppervlakte van 3000 m2. Op het terrein van het vastgoed, niet ver van de villa, bevinden zich eveneens twee boerenhoeves ten behoeve van de landbouw op het het landgoed, met stallen, hooischuren, kelders en lokalen om de olijfolie te bewaren. Deze boerderijen kunnen eventueel gekocht worden.
De villa bij Siena die te koop wordt aangeboden, was oorspronkelijk voor de familie Agostini gebouwd en werd vervolgens de residentie van de beroemde familie Piccolomini Clementini, die het bezit op haar beurt verkocht heeft aan de voorouders van de huidige eigenaar.
De luxe residentie ligt in de heuvels op 650 meter boven zeeniveau en heeft een schitterend uitzicht over het Toscaanse heuvellandschap. Op het mooie landgoed is een meertje en zijn er talloze waterbronnen.
Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Siena
Zone: Casole d'Elsa

Type: villa's bij Siena - luxe villa's te koop

Woonoppervlakte: 5500 m2
Perceeloppervlakte: 160 hectare

Hoofdvilla: 2500 m2
Diverse bijgebouwen: 3000 m2

Het vastgoed bestaat uit de volgende panden:
Hoofdvilla met 4 verdiepingen: 2500 m2
5 rustieke huizen en residenties: in totaal 1500 m2
Loggia: 50 m2
Kerk: 140 m2
5 rustieke panden met diverse bestemming: in totaal 1200 m2


Toscane - Casole d'Elsa: Siena 20 km - Florence 50 km - Pisa 90 km - San Gimignano 25 km - Volterra 28 km.

Ref: 0475
Prijs: Op aanvraag

villa te koop

kasteel in chianti
luxe vastgoed te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Siena - Casole Val D'Elsa

Toscane - Siena: Een groot aantal graftombes die bij archeologische opgravingen aan het licht zijn gekomen, is het bewijs dat Casole D'Elsa eeuwen geleden als nederzetting van de Etrusken is ontstaan. Het dorp ligt op een heuvelrug met een prachtig uitzicht over Toscane. Het dorp met het grondgebied was in de elfde en twaalfde eeuw een feodale bezitting van de bisschoppen van Volterra. In 1260 kwam het onder de heerschappij van Siena, omdat het een strategische post was om de streek tegen invallen van buitenaf te beschermen; er werden nieuwe vestingen gebouwd, ondermeer twee ronde torens aan de oostkant van het dorp, die ook nu nog te zien zijn. Het Toscaanse dorp Casole kreeg het aanzicht van 'toren-muren', en tot op de dag vandaag zien we een dorp omringd met sterke muren. De ommuring is ovaal van vorm door de verlenging van de middellijn met ongeveer 400 meter, terwijl de breedte ongeveer 130 meter is. 
De twee eeuwenoude poorten, een op het noorden 'Porta dei Frati' en de ander op het zuiden 'Porta Rivellino', bestaan niet meer, maar zijn op oude foto's te zien. Deze poorten zijn door de nazi's verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog. Aan de oostzijde van het Toscaanse dorp bij Siena staan nog de twee ronde verdedigingstorens, die in 1481 door Francesco di Giorgio Martini zijn gebouwd, aan wie werd opgedragen de vestingwerken van Casole D'Elsa te bouwen.