Luxe Residentie In De Toscaanse Heuvels | Lionard 

LUXE RESIDENTIE IN DE TOSCAANSE HEUVELS

20 foto
Dit karakteristieke huis in Toscane uit begin negentiende eeuw staat in een magnifiek landschap met bossen, wijngaarden en olijfgaarden. Rondom het vastgoed bij Arezzo dat te koop is (795 m2), ligt een 1.8 hectare groot terrein met verschillende tuinen; de overige 1.3 hectare grond is een bos. In een van deze tuinen is een zwembad met whirlpool en een huisje in de schaduw van oude eikenbomen.
Een laan met lindebomen en sierheesters loopt naar deze exclusieve residentie: een landelijk gelegen huis in natuursteen, 470 m2, met twee aparte bijgebouwen als toeristenaccommodatie met een totale oppervlakte van 225 m2 en een opslagruimte van 100 m2.
De luxe residentie telt twee verdiepingen en is compleet gerenoveerd waarbij de structurele elementen van Toscaanse rustieke huizen behouden zijn gebleven, zoals vloeren met originele terracottaplavuizen, kastanjehouten balken en antieke tegels, deuren en ramen in oud kastanjehout.
De begane grond is als volgt ingedeeld: de entree, vier salons waarvan een met een antieke schouw, een badkamer met houten boiserieën, een studio, een ruime eetkamer, een grote keuken in de traditionele Toscaanse stijl, een provisieruimte en een woonruimte voor het personeel met een kleine huiskamer, slaapkamer en badkamer.
De bovenverdieping die het slaapgedeelte is, bestaat uit vier slaapkamers, drie badkamers, een studio, een royale salon met open haard en een loggia met een houtskooloven.
De twee andere wooneenheden die vroeger agrarische bijgebouwen waren, zijn niet lang geleden verbouwd en ook hier zijn de traditionele architectonische elementen intact gelaten.
De kleine luxe villa (150 m2) met twee verdiepingen heeft een eigen tuin en een overdekt gemeubileerd terras met een barbecue. 
Het interieur bestaat uit een salon met een open haard, een eetkamer en keuken. Enkele traptreden leiden naar een ruime badkamer en een grote slaapkamer annex kleine salon met een open haard.
Een trap met Toscaanse terracottaplavuizen leidt naar de eerste verdieping waar een ruime badkamer en twee slaapkamers zijn.
De andere luxe villa (75 m2) beschikt ook over een eigen tuin en een terras met rieten meubels, een gazebo en een barbecue. Het interieur bestaat uit een sfeervolle woon/eetkamer met kitchenette en een open haard, voorts een kleine hal met twee slaapkamers en een grote badkamer.


Technical Details Regio: Toscane
Gemeente: Arezzo
Zone: Arezzo

Woonoppervlakte: 795 m2
Perceeloppervlakte: 1.8 hectare

Type: landelijk huis te koop in Toscane - landgoeden te koop

Landelijk huis: 470m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Salons: 6
Eetkamer 
Keuken

Wooneenheid A: 150 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Eetkamer
Keuken

Wooneenheid B: 75 m2
Slaapkamers: 2
Badkamer
Eetkamer
Keuken

Overige ruimtes en technische lokalen
Zwembad met whirlpool
Recreatieruimte met biljart
Privé-parkeerplaats
Bos: 1.3 hectare
Tuin: 5000 m2
Totale terreinoppervlakte: 1.8 hectare


Arezzo 35 km - Siena 26 km - Florence 54 km - Cortona 64 km - Castiglione del Lago 71 km - Montespertoli 83 km - Internationale Poloclub 1 km - Golfclub Casentino 24 km - Vliegveld Florence 69 km - Snelweg, afslag Valdarno 10 km.
Ref: 0276
Prijs: € 730.000

kasteel te koop

landelijk huis in toscane
wijnboerderij

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Arezzo

Het stadje Bucine ligt in Chianti bij de uitlopers van de bergen in het bovendal van de Arno, langs de loop van het zijviertje Ambra. Vanaf de Romeinse tijd bestonden hier nederzettingen en de streek was een doorgangszone met de brug Pogi. Bucine en het dal van de Ambra waren sinds de Romeinse tijd een belangrijk grensgebied. Op de mooie heuvels langs het riviertje de Ambra dat in de Arno uitmondt, hadden machtige families in de Middeleeuwen hun feodale bezittingen.
Vanaf de dertiende eeuw kwam het grondgebied van Bucine met Pogi, Torre San Reparata, Galatrona en met Caposelvi en Rendolai in handen van de Graven Guidi di Modigliani. Dit waren allemaal kastelen met het respectievelijk grondgebied, die in 1208 in het statuut van Val d’Ambra werden samengevoegd en in 1225 door de Graven Guidi onder bescherming van de stad Arezzo en de burggraaf  Orlando van de familie Albergotti werden gesteld.
In dezelfde periode had de familie Ubertini van Chitignano het bovendal met Ambra, Rapale, Sogna, Badia a Ruoti en Pietraviva als feodale bezitting. De abdij van S. Maria d’Agnano had de jurisdictie over Agnano, Capannole, Castiglion Alberti en S. Pancrazio.
Ook de familie Tarlati van Arezzo had hier bezittingen en rond 1325 veroverden ze het kasteel van Bucine op de graven Guidi. Het belang van al deze feodale families botste uiteindelijk met de expansionistische politiek van de Republiek van Florence en vanaf 1335 kwam het grondgebied van Bucine, Cennina, Galatrona, Torri, Rendola, S. Reparata en het Florentijnse gebied van Valdambra definitief onder het gezag van de Republiek van Florence.